1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Gastro
  6. /
  7. Novi ukusi, ista ljubav:...

Novi ukusi, ista ljubav: Omiljene ovsene kaše u novom izdanju

15. мај 2024.

| Miljana Momirović
Izvrsne kombinacije voća i ovsenih pahuljica...

Dr. Oetker ovsene kaše su, zahvaljujući bogatom ukusu i nutritivnim vrednostima, postale omiljeni izbor mnogih za doručak ili užinu. Ono što je novitet je redizajn linije ovsenih kaša, koji je oplemenio izgled pakovanja i doneo svežinu na police prodavnica, zajedno sa dolaskom dva potpuno nova ukusa. Redizajnirana pakovanja doprinose poboljšanju iskustva uživanja, ističući ključne karakteristike proizvoda, dok moderni dizajn naglašava kvalitet i svežinu.

Novi letnji ukusi su: Ovsena kaša sa jagodom i belom čokoladom i Natural Vibes ovsena kaša sa suvom šljivom i cimetom. Izvrsne kombinacije voća i ovsenih pahuljica pružaju jedinstveno iskustvo, čineći ih idealnim izborom za užinu tokom dana.

Dr. Oetker ovsene kaše

Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate šećere. Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana. Od celog su zrna ovsa, sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor proteina.

Nove Dr. Oetker ovsene kaše su u prodavnicama od sredine aprila. Za više informacija, posetite oetker.rs ili pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama.
Sa novim ukusima, Dr. Oetker nastavlja svoju tradiciju kvaliteta i inovacija, nudeći najbolje što priroda može da ponudi u obliku ukusnog obroka.

Izvor slike: Promo

Nastavite da čitate