
Bezglutenske palačinke bez brašna: Omiljeni dezert na zdrav način
I to u samo nekoliko koraka...
19. октобар 2024.
| Miljana MomirovićPrepun boja i ukusa, punjeni paradajz na francuski način će jednostavno i brzo, dok se peče u bogatoj supi, pronaći put do nepca.
Rcept kombinuje sočnost paradajza sa punjenjem od piletine, dimljene slanine, parmezana i začinskog bilja, stvarajući balans ukusa koji uvek uspeva. Bilo da pripremate svečani ručaj ili želite da uživate u toplom obroku kod kuće, francuska kuhinja je siguran izbor.
Potrebni sastojci:
Uz punjeni paradajz možete poslužiti i hrskavi krompir iz rerne. Nadev se lako može prilagoditi, a piletina zameniti (idealno) teletinom ili svinjetinom.
Diplomirana ekonomistkinja i stručnjakinja za digitalni marketing, novinarsko iskustvo je stekla na portalima lepotaizdravlje.rs i casadesign.rs. Strastvena zaljubljenica u skincare inovacije i minimalistički stil, prati najnovije trendove – posebno kada su u pitanju visoka moda i lepota. Slaba tačka su joj vanila parfemi i dobro rumenilo.
Izvor slike: Esin Deniz-GettyImagesPlus
I to u samo nekoliko koraka...
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...