1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Kako bi Keri Bredšo...

Kako bi Keri Bredšo dekorisala stan u 2024. godini?

13. јун 2024.

| Snežana Vranić
Kako bi izgledao omiljeni stan danas?

Omiljena modna ikona 2000-ih koju je oživela Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, bila je inspiracija mnogima. Međutim, kako bi izgledao stan Keri Bredšo dvadesetak godina kasnije?

Lik Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) je poznat po mnogo toga: kolekciji cipela, fantastičnoj kosi i pisanju o svojim ljubavima i seksualnim partnerima Dok su se neki poistovećivali sa njenom neprestanom radoznalošću i neobičnim stilom, drugi nisu voleli njenu pomalo sebičnu prirodu i neprestane loše odluke. Mnogo toga se u šest sezona serije izmenilo, ali je jedna stvar konstantna: Njen fantastičan stan.

Kako bi danas izgledao stan Keri Bredšo?

Od trenutka kada je serija emitovana, stan je bio u srcu serije. To je mesto gde e dešavaju slomovi i ljubavi glavne junakinje. Iako se ona često selila, uvek se vraćala stanu na Aper Ist Sajd. Da je junakinja ostala da živi tamo, evo kako bi njen stan danas izgledao.

Dnevna soba

Dnevna soba Keri Bredšo govori o njenim interesima. Prostor bi svakako bio prepun knjiga i časopisa, a kao što je tipično za svakog pisca, njen sto je centralna tačka. U sadašnje vreme, ona bi svakako ostala verna svojim književnim ukusima, ali bi najverovatnije prigvatila svoje eklektične ukuse.  Baš kao i sa njenom odećom, njena dnevna soba bi mešala šare i stilove dekoracije. Čak i kada spaja stvari koje ne bi trebalo da izgledaju dobro zajedno, njoj to nekako uvek pođe za rukom.

Stan Keri Bredšo: Kuhinja

Poznato je da Keri uopšte ne koristi svoju kuhinju. Ona koristi i rernu više za svoju glamuroznu garderobu. Njena kuhinja iz 2024. bila bi cela posvećena estetici, a ne funkciji. Odlučila bi se  za jedinstvene komade koji pokazuju njenu ličnost i izgledaju slatko na kuhinjskom pultu, ali nisu nužni i najpraktičniji. Jedini uređaj koji bi mogao da se zaista koristi je mikrotalasna.

Spavaća soba

Dok je Kerin zeleni zid glavni u seriji, verovatno bi ona sada 100 posto bila u znaku renesansnih tapeta. Tapeta iza njenog kreveta bi bilo savršeni maksimalistički dodir u skladu sa njenom smelom ličnošću i stilom. Pored toga, soba bi bila ispunjena zanimljivim predmetima koji pričaju priču i ne bi se držali jedne specifične estetike dizajna. I naravno, krevet bi modao da bude dovoljno plišan i udoban za provođenje sati u njemu.

Stan Keri Bredšo: Veliki ormar

Kada je u pitanju stan Keri Bredšo, ormar je jedna od najvažnijih soba u stanu. Dok je drugima ormar samo mesto a odlaganje odeće, za Keri je to više kao muzej. Verovatno bi dodatno srušila zid kako bi napravila mesta za još kupljenih stvari. Sa novootkrivenim prostorom, pokušala bi da replicira unutrašnjost Barneiaa.

Izvor slike: Bennett Raglin / Stringer / GettyImagesEntertainment