1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Druga sezona serije Wednesday:...

Druga sezona serije Wednesday: Netflix objavio da je snimanje u toku!

17. мај 2024.

| Snežana Vranić
Sa nestrpljenjem očekujemo nastavak..

Druga sezona serije Wednesday se nestrpljivo očekuje. Naročito,  nakon takvog uspeha prve sezone.

Otkako je Netflix hit serija „Wednesday“ (Sreda) otvorila vrata Nevermore akademije, ljubitelji ove jezive komedije s nestrpljenjem očekuju još jedan semestar.  Netflix je izbacio teaser koji otkriva da je snimanje u toku.

Druga sezona serije Wednesday se očekuje s nestrpljenjem

Prva sezona serije prati 15-godišnju Wednesday Addams (Sreda Adams) koju glumi Jenna Ortega (Džena Ortega) dok istražuje složenu misteriju u svojoj školi – uključujuči misteriozno čudovište koje čini serijska ubistva.  Sezona od osam epizoda oborila je brojne rekorde i postala Netflixova najgledanija emisija ikada, tako da ne čudi što se sprema nastavak. Posle dugog odlaganja, snimanje druge sezone je konačno u toku. Netflix je potvrdio da je proizvodnja počela deljenjem kratkog teasera sa najavom glumaca koji će se naći u ovoj postavi. Sa vestima da je snimanje počelo, nove epizode se očekuju na leto ili jesen 2025.

Ko se od glumačke ekipe vraća u drugu sezonu?

Serija ima ogromnu glumačku ekipu punu likova koje već volimo. U drugu sezonu se svakako vraća Sreda, ali i Emma Myers (Ema Majers), Joy Sunday (Džoj Sandej), Victor Dorobantu (Viktor Dorobantu), Moosa Mostafa (Musa Mustafa) i Georgie Farmer (Džordži Farmer). Što se tiče porodice glavnog lika, u seriji ćemo češće gledati i sledeće glumce: Catherine Zeta-Jones (Ketrin Zita Džouns), Luis Guzmán (Luid Gizman), and Isaac Ordonez (Ajzak Ordonez) i Fred Armisen (Fred Armisen).

Dok će se i najveći zlikovci u seriji  Tyler Galpin (Tajler Galpin) ili Marilyn Thornhill (Marilin Tornhil) najverovatnije vratiti kako su zarobljeni, a ne ubijeni. Ipak, najviše uzbuđenja izaziva pitanje da li će se direktorka Weems vratiti obzirom da je ubijena u finalu. Tvorci serije tvrde da do toga neće doći, da je lik zaista mrtav. Ipak, sama Jenna teško podnosi ovakvu odluku, pa se i ona potajno nada da će doći do nekog vaskrsenja u kome će se ovaj lik ponovo pojaviti. Naravno, u seriji će se pojaviti još mnogo gostujućih i epizodnih likova.

O čemu će biti druga sezona serije Wednesday?

Prvih osam epizoda zaokružilo je misteriju sezone jer je Wednesday otkrila ko je stajao iza smrti koje su mučile Jerihon, kao i zlokobne zavere koje se odnose na ceo grad. Međutim, sezona se završava sa dve labave teme (oprez, spojler!): Tyler je još uvek zarobljen sa naznakom da će uskoro pobeći iz zatočeništva, a stalker još uvek prati glavnu junakinju.

Tvorci serije su istakli da su planirali seriju sa tri ili četiri sezone na umu. Naravno, to sve zavisi od uspeha kakav serija donese, ali oni su otvoreni da potencijalne priče po potrebi izmene ukoliko reakcija publike to bude zahtevala. Ipak, zasad su otkrili da bi Wednesday mogla biti primorana da izađe iz svoje zone komfora.

„Serija je zaista o devojci koja vidi svet crno-belo, a saznaje da postoje nijanse sive“, rekao je Millar.

Izvor slike: Phillip Faraone/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate