1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jenna Ortega želi ovo...

Jenna Ortega želi ovo da promeni u drugoj sezoni Wednesday

17. март 2023.

| Miljana Momirović
Možete li da zamislite da druga sezona bude još mračnija?

Prva sezona serije Wednesday doživela je veliki uspeh. Potvrđeno je da nas očekuje i druga sezona, a ovo je Jenna Ortega predložila.

Jenna Ortega želi ovo da promeni u drugoj sezoni Wednesday

Serija Wednesday je eksplodirala na Netflix-u krajem prošle godine, i po svemu sudeći, doživela je veliki uspeh. Ne samo da je plesna rutina Jenna Ortega nedeljama dominirala TikTok-om, već je serija učinila ovu 20-godišnju glumicu izuzetno popularnom. Za kratak period postala je ikona crvenog tepiha.

Dakle, dok željno iščekujemo detalje druge sezone serije Wednesday, Jenna je rekla u kom pravcu bi volela da se serija odvija. I ona ima neke ideje o tome šta bi promenila u budućnosti.

Dok je razgovarala o drugoj sezoni u jednoj emisiji, izjavila je: „Upravo smo počeli da okupljamo pisce i da razgovaramo o tome.“

„Mislim da želimo malo da poboljšamo horor aspekte, da izvučemo Wednesday iz romantične situacije. Treba da je pustimo da bude sopstvena individua koja se bori protiv zločina.“

Tokom prve sezone, gledaoci su gledali kako se Wednesday našla u malom ljubavnom trouglu dok se istovremeno bavila misterijom ubistva. Ali Jenna Ortega se nada da će njen lik odstupiti od romantike i fokusirati se na mračnije teme.

„Mislim, ja lično bih volela da serija postane malo mračnija.“

Iako još nema konkretnih detalja o datumu izlaska druge sezone serije Wednesday, Netflix je potvrdio da je možemo očekivati.

Uzbuđeni? I mi smo!

Izvor slike: Slaven Vlasic/Stringer/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate