1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Penn Badgley tražio je...

Penn Badgley tražio je da ne snima scene seksa za seriju You

16. март 2023.

| Miljana Momirović
Objasnio je i zbog čega je želeo ih izostavi u četvrtoj sezoni serije.

 

Penn Badgley tražio je da ne snima scene seksa za seriju You

Zvezda Netflix serije You, Penn Badgley, zatražio je izostavljanje intimnih scena za Joe-a u sezoni 4: „Ne želim to da radim“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley)

Dodao je da je u početku bio „nervozan“ kada je pokrenuo temu o ograničavanju svojih seksualnih scena u seriji You, ali ga je njena otvorenost smirila.

„Bio sam nervozan čak i zbog tog razgovora. Nije bilo lako. Bilo je lako zbog odgovora Sera Gamble (kreatorka serije) i osetio sam olakšanje“, rekao je on. „Ali tehnički gledano, da sam mislio da sam imao mogućnost da postavim tu granicu ranije, postavio bih je.“

Penn Badgley je primetio da njegov zahtev uopšte nije promenio tok serije, pošto njegov lik Joe prirodno nije bio sposoban više da ima seksualne odnose.  Međutim, priznao je da bi njegova odluka mogla uticati na buduće projekte na koje će potpisati.

„Videćemo da li postavljanje te granice, naravno, ima neke posledice. Jednostavno, ograničava broj projekata u kojima mogu da učestvujem“, rekao je on.

Penn Badgley brani svoj stav da se ne snimaju intimne scene: „Taj aspekt Holivuda je bio veoma uznemirujući“.

„Pitao sam Seru Gemble, kreatorku, ‘Mogu li više da ne radim scene intimnosti?’ To je zapravo bila odluka koju sam doneo pre nego što sam krenuo da snimam seriju“, rekao je on

Nastavio je: „Došlo je do tačke u kojoj sam pomislio, ‘Ne želim to da radim'“

Zašto Penn Badgley ne želi više da snima seksualne scene?

Penn Badgley je kasnije naveo svoj brak sa Domino Kirke-Badgley, sa kojom ima dvogodišnjeg sina James, kao jedan od razloga za svoju odluku.

„Moja vernost u mojoj vezi. To mi je važno“, rekao je Penn. „I zapravo, to je bio jedan od razloga što sam u početku želeo da odbijem ulogu. Nisam to nikome rekao. Ali to je bio razlog.“

Badgley je rekao da, iako je do sada snimio veliko broj seksualnih scena, uvek se osećao „uznemirenim“ zbog toga.

Sve četiri sezone serije You sada su dostupne na Netflix-u.

 

Izvor slike: Mike Pont/Stringer/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate