1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jenna Ortega otkriva detalje...

Jenna Ortega otkriva detalje o drugoj sezoni serije „Wednesday“

08. јун 2023.

| Snežana Vranić
Od ljubavi do horora?

Jenna Ortega (Džena Ortega) je mlada glumica koja je ogromnu popularnost stekla ulogom Wednesday (Sreda) u istoimenoj seriji. Sprema se nova sezona, a evo šta glumica otkriva o njoj.

Jenna Ortega će u novoj sezoni drugačije pristupiti ovoj ulozi

Tokom nedavnog pojavljivanja u Variety’s Actors on Actors   glumica je otkrila da će druga sezona od ljubavnog žanra preći više u horor. Glumica je ovakvu odluku objasnila sledećim: „Odlučili smo da želimo da se oslonimo na horor aspekt serije malo više. Zato što je on tako bezbrižan, i ovakvu predstavu sa vampirima, vukodlacima i supersilama, ne želite da shvatite previše ozbiljno.“ Glumica je potom izrazila zadovoljstvo što se romantični aspekt umanjuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jenna Ortega (@jennaortega)

U prvoj sezoni, Wednesday se našča u ljubavnom trouglu, što, kako Jenna smatra, „uopšte nije imalo smisla za njen lik“.

Jenna Ortega će biti i producent u novoj sezoni

Ovu novu ulogu u produkciji serije, glumica je opisala kao prirodno napredovanje.

„Želim da znam šta se dešava. A sa likom kao što je Wednesday, koji je tako voljen i takva legenda…Jednostavno ne želimda je pogrešno shvatim. Zato se trudim da vodim što više razgovora. Na snimanju, sa piscima i Timom [Burtonom], svi bismo se okupili i odlučili: „U redu, šta radi, a šta ne?“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jenna Ortega (@jennaortega)

Glumica je već u nekoliko intervjua istakla da oseća veliku sličnost sa svojim likom. A povodom ove sezone, Jenna je izrazila uzbuđenje: „Želim da vidim odeću, nove likove koji dolaze, scenarije. Bili su dovoljno ljubazni da mi dozvole da stavim producentsku kapu“.

Iako još nije najavljen datum premijere druge sezone hit serije, prva sezona se može u potpunosti pogledati na Netflix kanalu.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris / Staff / GettyImagesEnetertainment

Nastavite da čitate