1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Za tri dana ove...

Za tri dana ove horoskopske znake očekuju dramatične promene

26. октобар 2023.

| Sandra Petković
Pomračenje Meseca u Biku donosi velike promene

Ako je verovati zvezdama, stiže nam još jedno pomračenje Meseca u Biku koje će se dogoditi 28. oktobra, a ono sa sobom nosi dramatične sudbinske promene za četiri znaka zodijaka.

U vreme pomračenja Meseca u Biku Venera će biti u znaku Device, što znači emocionalno suvu i racionalnu odluku vezanu uz ličnu udobnost i svakodnevne potrebe.

najsrećniji znaci horoskopa u oktobru pomračenje meseca u biku

Osim toga, Devica je odgovorna za posao, pa u mnogim radnim timovima žena ili čak grupa žena može odlučiti da da otkaz ili započne novi projekat.

Takođe, za vreme pomračenja Mesec će biti uz Uran, što znači da bi se mogla dogoditi važna odluka u vezi s nekretninama.

Astrologija i seks – Koje su njegove erogene zone?

Na primer, astrološka prognoza kaže da je moguća iznenadna selidba, podela imovine ili možda iznenadna kupovina stana ili zemljišta.

Kada je reč o karijeri, u vreme pomračenja Meseca u Biku Pluton će biti u znaku Jarca koji je odgovoran za rangove i pozicije.

Predstavnici zemljanih znakova (Devica, Bik i sam Jarac) imaju sve šanse da dobiju iznenadno snažno unapređenje, stoga slobodno planirajte razgovor sa autoritetima ili partnerima 28. oktobra – rezultati će biti opipljivi.

letnji horoskop, Horoskop Novaka Đokovića i Jelene Đoković pomracenje meseca u biku

Devica

U trenutku pomračenja Meseca u Biku Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspeha nego do sada. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti povezana s poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete.

Astrologija i ljubav – Savršeni parovi Zodijaka

Pomračenje će se takođe dotaći pitanja vašeg učenja i pogleda na svet. Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, stoga slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite s međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

Ovan

Pomračenje će se dogoditi u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku svotu novca ili uplatu od porezne uprave (ili osiguranja), ili ćete moći otplatiti kredit, hipoteku i rešiti važne dugove.

Takođe će se rešiti važno pitanje u sporu s partnerom u vezi s vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga.

pomracenje meseca u biku

Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu do vodeće pozicije. Međutim, zvezde poručuju da ćete moći u potpunosti da osvajate ovu titulu u proleće 2024. godine.

Lav

Pomračenje se događa na najvišoj tački vaše natalne karte, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste u novembru 2021. počeli da razvijate neki projekt, sada ćete dobiti važne i očite rezultate, koji će se na kraju odraziti na vaše finansije.

Pomračenje Meseca u Biku dobro će se odraziti na ljubav i posao

Osim toga, možete dobiti neku vrstu titule zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe s kojom ste u ljubavnoj vezi. Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi se mogao poboljšati jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

Vaga

Pomračenje se događa u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, pa ćete raditi bilans ulaganja, kredita, mogućeg podizanja hipoteke ili dobijanja nasledstva.

Situacija se takođe može odnositi na vašu braću i sestre – oni će imati tešku situaciju, a vi ćete im morati finansijski pomoći.

Što se tiče vaše karijere, Mesec, kao vladar sektora profesije, biće u kući transformacije, pa se možete odlučiti na promenu paradigme karijere. Na primer, lična kriza nateraće vas da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete do pomračenja uspešno sarađivati ​​s psihologom i doneti važnu odluku, piše atma.hr.

Izvor slike: Photo by Tyler Nix on Unsplash

Nastavite da čitate