1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro savet: Kako da...

Astro savet: Kako da vratite bivšu ljubav?

22. август 2023.

| Dijana Škorić
Ako se pitate kako da vratite bivšu ljubav, ne brinite jer astrologija ima odgovor. Jednostavno, otkrijte njihove slabe tačke  i krenite u akciju

Ako se pitate kako da vratite bivšu ljubav, ne brinite jer astrologija ima odgovor. Jednostavno, otkrijte njihove slabe tačke  i krenite u akciju

Svaki raskid je bolan i potrebno je vremena da se osoba oporavi. Neko psole tog perioda okrene novi list u životu i krene dalje. Drugi, opet, ne mogu da prebole staru ljubav i žele da obnove romansu. U tom slučaju može da pomogne astrologija.

Kako da vratite bivšu ljubav

U ovom teksu pozabavićemo se slabim tačkama svakog znaka i moglo bi se reći da je to najbolji način da ponovo osvojite bivšu ljubav.

Kako da vratite bivšu ljubav: Taktike za svaki znak horoskopa

Ovan

Taktika: Igrica „toplo-hladno“

Ukoliko želite da obnovite emotivnu vezu s Ovnom, moraćete mnogo da se potrudite. S obzirom na to da je on veliki avanturista, na vama nije samo da učinite prvi korak, nego i da ga konstantno izazivate, i to igrama tipa „toplo-hladno“. Namamite ga, pa se onda malo udaljite iz njegovog okruženja i ponekad nemojte pristati da izađete s njim – on će prosto poludeti jer ne podnosi da bude odbijen. Takođe će ga provocirati ukoliko vas vidi u društvu svoje konkurencije.

Bik

Taktika: Luksuzni pokloni

Izuzetno mu je važan fizički izgled, pa ukoliko želite da u svoj život vratite pripadnika ovog suptilnog znaka, postarajte se da ga ponovo vizuelno privučete. Bik obožava luksuz, pa krenite da ga obasipate vrednim poklonima, a pošto je poznato da je pasionirani gurman, neće odoleti ukusnoj večeri koju spremate samo za njega. Sve to nateraće ga da ponovo razmišlja o vama. Na kolena će ga konačno baciti vaš nežni i mazni glas.

Blizanci

Taktika: Ulažite u svoje znanje

Ako želite da ponovo imate nestašnog Blizanca, moraćete mnogo da uložite u svoju edukaciju, jer je mentalni stimulans za njega najvažniji, čak bitniji od fizičkog izgleda. Namamite ga na sastanak, a zatim započnite diskusiju na teme o kojima pre niste imali pojma. Zapamtite da pripadnik ovog znaka obožava konstantne promene i sve dok mu budete nudili nešto novo, on će ostati pored vas.

Rak

Taktika: Pokucajte na njegova vrata

Rakovi su veoma romantični, emotivni, brižni, odani te će dugo patiti i čekati da bivša ljubav zakuca na njihova vrata. To vam je olakšavajuća okolnost, pa ukoliko želite da vratite svog Raka, učinite prvi korak i potražite ga u njegovom domu jer se on tamo oseća najprijatnije. Ponovo ga zavodite korak po korak, ali polako, da bi mogao da vas prati i uživa u svakom trenutku. Otvorite mu svoje srce, ne vraćajte se u prošlost, budite nežni i suptilni i uskoro će ponovo biti samo vaš.

Lav

Taktika: Dokažite mu svoju ljubav

Ako želite da povratite Lava, moraćete dobro da se pomučite dok ga ponovo ne osvojite. Pošto ste za njega već ispričana i predvidiva priča, morate ponovo da ga zaintrigirate. Zato osvežite svoj imidž, krećite se na mestima gde on izlazi, izgledajte najbolje što možete i koketirajte unaokolo, ali ne zaboravite da ponekad pogled uputite i njemu. To će ga opet zainteresovati, a kada vam priđe, divite mu se i volite ga sa onim istim žarom kao što ste to činili nekad davno – neće dozvoliti da vas ponovo izgubi.

Devica

Taktika: Ostvarite partnerova očekivanja

Device uvek teže savršenstvu, pa ukoliko više niste sa pripadnikom ovog znaka, znači da za njega više niste idealni i da je potrebno mnogo rada kako biste porasli u njegovim očima. Ako želite da ponovo osvojite Devicu, morate do detalja da razradite poseban plan. Promenite ponašanje, pokušajte da ostvarite njena očekivanja i maksimalno obuzdajte sujetu. Divite joj se i udelite joj komplimente, ali ne preterujte jer njen analitički um uvek radi punom parom.

Vaga

Taktika: Izlasci na elitna mesta

Ukoliko želite da povratite svoju voljenu Vagu, ona će vam svakako pružiti šansu da ponovo razgovarate, jer nikog ne želi da povredi. Pored toga, moraćete da se naoružate strpljenjem jer će povratak trajati malo duže s obzirom na to da ona uživa u flertovanju. Vaše je samo da uvek budete u njenoj blizini jer kad-tad će joj biti potreban neko da joj vrati poljuljano samopouzdanje. Budite uporni, poklanjajte joj lepe stvari i izvodite je na elitna mesta.

Škorpija

Taktika: Pokajte se za svoje grehe

Škorpije su poznate po svojoj posesivnosti, pa ukoliko želite da obnovite vezu s pripadnikom ovog znaka, morate da igrate prvenstveno na tu kartu. Zavodite je ponovo, recite joj da ste vi krivi za prethodni fijasko i da ne možete zamisliti svoj život bez nje. Kažite joj i dokažite da ste se promenili, da ste potpuno nova osoba, te da je samo ona vredna vaše ljubavi. Takvom izazovu Škorpija neće odoleti. Ipak, nemojte žuriti – vi samo inicirajte, a pustite nju da vodi igru u ritmu kakav joj odgovara. Budite spremni na to da će vas izvesno vreme stavljati na razne testove kako bi se uverila da zaslužujete novu šansu.

Strelac

Taktika: Forsirajte drugarstvo

Kao veliki avanturisti, Strelci obožavaju flert, pa im je puko zavođenje primamljivije od same veze. S njima svakako nije dosadno, vrlo su zanimljivi i neobični, pa nije ni čudo što mnogi bivši partneri hoće ponovo da budu s njim. Ukoliko i vi želite da obnovite vezu sa Strelcem, priđite mu na neposredan način, iznenadite ga neobičnim putovanjem i pretvarajte se da želite da budete samo drugari. Sam osećaj da ponovo ima svoju slobodu i vaša konstantna blizina, učiniće čudo – Strelac će ponovo biti samo vaš.

Jarac

Taktika: Recite mu da patite

Nepoverljivi Jarac teško daje drugu šansu bilo kome, pa ukoliko želite da ga povratite, moraćete prilično da se namučite. Njegovo najjače oružje, i u najtežim situacijama, jeste neverovatna samokontrola, pa iako vas još uvek voli, to nikako neće priznati. Međutim, bez obzira na Jarčevu hladnoću, priđite mu, otvorite srce i otvoreno kažite koliko patite. Samo ako uspete da ga ganete postoji mogućnost da vam pruži još jednu priliku. A onda – pamet u glavu!

Vodolija

Taktika: Adrenalin u krvi

Vodoliji je najvažnije prijateljstvo, tako da ćete u njemu sigurno imati dobrog druga, čak i kada prekinete vezu. To je, naravno, srećna okolnost ukoliko želite da obnovite emotivnu vezu s pripadnicima ovog znaka. Osim toga, on često ulazi u povremene seksualne odnose s bivšim partnerima, što nikako ne znači da vam se vratio. Pripadnici ovog znaka vole da osete adrenalin u krvi – omogućite im to i biće ponovo samo vaši. Ipak, ne zaboravite da Vodolije najviše od svega cene slobodu.

Ribe

Taktika: Ušetajte dominantno u njihov život

Pripadnici ovog znaka vrlo su maštoviti, osećajni i obično pate posle raskida, tako da imate velike šanse da obnovite emotivnu vezu s njima. Ribe su retko kada dominantne, pa je na vama da preuzmete inicijativu i da im otvoreno saopštite šta želite od njih. Najbolje bi bilo da ih iznenadite nekim romantičnim putovanjem, te da im neprestano iskazujete pažnju i nežnost – posle će već sve ići svojim tokom. Kada ponovo osvojite Ribu, ne odvajajte se od nje i samo je obasipajte ljubavlju: uzvratiće vam bar dvostruko.

 

Izvor slike: CentralITAlliance / gettyimages.com