1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Trener pevačice Adel otkriva:...

Trener pevačice Adel otkriva: Evo kako je smršala 45 kg

01. фебруар 2024.

| Stana Luković
Više nema tajni

Adel je pošlo za rukom ono što malo kome uspeva.

Posle emotivog brodoloma i razvoda odlučila je promeni sebe i odmah se uhvatila u koštac sa viškom kilograma. Prvo je uspela da smrša 20 kilograma, ali se tu nije zaustavila.

nokti adel trener pevačice adel

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Promenila je način ishrane, počela redovno da trenira i rezultat je bio čak 45 kilograma manje!

Trener pevačice Adel naglasio je da je to bilo ekstremno mršavljenje bazirano na dijeti od 1000 kalorija dnevno, kao i puno sporta.

Dijeta Brižit Makron protiv starenja – Staromodna, ali delotvorna

Australijanac Pit Gerasimo, tvrdi da Adel nikada nije želela da postane tako vitka, a cilj joj je, pre svega, bio zdravlje.

– Ukoliko mene pitate – teretana je obavezna. Preporučujem da koristite svoje telo kao opterećenje, nema potrebe da se fokusirate na sprave.

Dakle, sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi i sve ostale vežbe gde će vaša težina vršiti opterećenje – rekao je Pit, navodi „Harper’s Bazaar“.

Od samog početka treninga Adele je sanjala o zdravlju, a ne o vitkoj figuri. Pevačica se treninzima bavila konstantno godinu dana i proces gubitka kilograma bio je ujednačen.

– Ona se retko pojavljivala u javnosti, pa se svima činilo da je vrlo brzo smršala i rezultat je bio nadasve sjajan – zaključio je trener pevačice Adel.

Izvor slike: Photo by Ronald Martinez/Getty Images