1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Ovo je najbolja maskara...

Ovo je najbolja maskara za 2023. godinu, u Srbiji košta oko 4.000 dinara (foto)

10. новембар 2023.

| Stana Luković
Osvojila je žene širom sveta

Duge i guste trepavice su oduvek bile znak ženstvenosti, pa ne čudi što je mnogim ženama stalo da ih istaknu na najbolji način. Veoma često u tome im pomaže maskara, ali koja je najbolja maskara?

Danas postoji veliki broj proizvoda koji obećavaju čuda, a ako tražite savršenu maskaru za isticanje trepavica, ponekad je teško pronaći pravu među tako velikom ponudom.

Veštačke trepavice najbolja maskara

Novinari magazine People sproveli su istraživanje u kojem su isprobali 34 različite maskare i proglasili najbolju maskaru 2023. godine.

Birali su prema nekoliko kriterija: koja se najlakše nanosi, koja stvara najbolju dužinu i volumen trepavica, kao i koja se najduže zadržava bez grudanja, mrljanja ili izbleđivanja.

Ovo je najbolja maskara za 2023. godinu

Ali više nema sumnji, beauty tim je jasan  i proglasili su Too Faced Better than Sek maskaru za najbolju maskaru u 2023. godini.

Jedna od njenih glavnih prednosti je jedinstvena četkica u obliku peščanog sata koja će odvojiti trepavice i učiniti ih gušćima, a prema People, i dalje će vašim trepavicama dati prirodan izgled.

Nabolja maskara 2023. godine ističe se po formuli koja se ne grudva i ne razmazuje, bez obzira na to koliko slojeva nanesete. Maskara je vodootporna, ali se lako uklanja uz pomoć micelarne vode.

To je najprodavanija prestižna maskara u Americi, a kako piše story.hr, jedina mana joj je nešto veća cena, ali mnogi korisnici ističu da rezultati koje ova maskara postiže opravdavaju cenu i da vredi svakog dinara.

Cena najbolje maskare za tekuću godinu u parfimerijama u Srbiji može se pronaći po ceni od oko 4.000 dinara.

Da li ste je isprobali?

Izvor slike: Photo by Shiny Diamond