1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Da li je ovo...

Da li je ovo najbolja krema protiv bora?

10. март 2024.

| Miljana Momirović
Ovo vredi probati.

Ne košta ni 400 dinara, a ima skoro identičan sastav kao skuplja antiage kozmetika. Ova krema je znanično proglašena kao najbolja krema protiv bora.

Prilikom kupovine proizvoda za zrelu kožu, lako je doći u dilemu. Ponuda je toliko široka i raznovrsna da je neizbežno napraviti pogrešan izbor. Iz tog razloga smo se obratili stručnjacima i oni su jasno rekli koja je najbolja krema protiv bora.

Krema protiv bora

Stručnjaci iz Organizacije potrošača i korisnika (OCU) tvrde da skuplja krema ne mora nužno da bude bolja ili delotvornija od jeftinije. U današnje vreme postoje kreme za lice po pristupačnim cenama sa i te kako kvalitetnim sastavom. Ispostavilo se da su jednako efikasne i bezbedne kao i krema protiv bora koja košta nekoliko hiljada dinara.

Koja je najbolja krema protiv bora?

U jednoj od svojih nedavnih studija, OCU je vrednovala kremu protiv bora za manje od 400 dinara kao jednu od najboljih antiage krema na tržištu. Konkretno, reč je o LILD Q10 kremi protiv bora koja je napravila pravu revoluciju među 50+ ženama zahvaljujući svojim višestrukim prednostima.

najbolja krema protiv bora LIDL

Prema OCU, sastojak zbog kojih je ovo najbolja krema protiv bora je hijaluronska kiselina koji intenzivno hidrira kožu i stimuliše proizvodnju kolagena. Sastav takođe uključuje vitamin E, esencijalni antioksidans za kožu, UVA/UVB filtere i koenzim Q-10 (supstancu nalik vitaminu esencijalnu za pravilno funkcionisanje svih ćelija, jer ih dopunjava energijom). Kombinacija svih ovih sastojaka doprinosi izgledu elastične i zaglađene kože.

Još jedna prednost ove kreme je njena svestranost, s obzirom na to da može da se koristi kako za lice, tako i za vrat i dekolte.

Još antiage krema koje deluju

Krema protiv bora obično sadrži aktivne sastojke poput retinola, vitamina C, hijaluronske kiseline i peptida, koji smanjuju vidljivost znakova starenja kože. Redovnom upotrebom, ove kreme mogu hidrirati, smanjiti fine linije i bore, te poboljšati tonus kože. U nastavku pogledajte izbor antiage krema za lice.

Izvor slike: Kateryna Onyshchuk/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate