1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Mob wife nokti su...

Mob wife nokti su trend 2024. – precrtali i glazirani manikir

17. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Kakav manikir nose opasne lepotice?

Žena mafijaša zaista zna šta radi – od toga kako da se ponaša do njenog izgleda koji odiše seksepilom. Ovo su mob wife nokti koji će dominirati u 2024. godini.

Počevši od dužine i oblika: superdugi nokti u kockastom obliku su preplavili društvene mreže. Uz to, obavezno razmetanje animal printovima, biserima i 3D detaljima se prodrazumevaju. A, naravno, ne nedostaje ni maksimalizam. Ovakvi nokti će precrtati glazirani manikir.

Mob wife nokti su trend 2024.

Nakon trenda clean girl i glaziranog manikira koji su poplarni poslednjih godina, 2024. je započela u prepoznatljivom stilu žene mafijaša. Mnoge poznate lepotice iz Holivuda su inspirisane prepoznatljivim mob wife stilom. Sa spektakularnom kombinacijom šminke i frizure, stil mafijaške žene pruža vrlo konkretan okvir. Nastavite da listate i otkrijte kakvi mob wife nokti dominiraju.

Francuski manikir

Možda se čini kao klasika ali francuski manikir žene mafijaša je drugačiji. Umesto tankih vrkova, oblik noktiju je kockast, a vrhovi debeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GELX NAILS (@yveningset)

Karamel kornjača print

Poznato je da žene mafijaša vole animal print, a posebno leopard. Ali, šta kažete na kornjača print u karamel boji? Svedeniji je i pruža šansu da se poigrate sa drugim životinjskim printovima kada je u pitanju stajling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Mob wife 3D zlatni nokti

Mob wife manikir je sve što možete da zamislite – ali duplo. Ako ste smeli, 3D nokti su vrhunac trenda žene mafijaša jer i te kako simbulizuju luksuz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDI (@addiisnails)

Leopard print

Leopard print nokti su još jedan klasik kada je u pitanju mob wife manikir. Samo se pobrinite da su vam nokti dugi i dobro oblikovani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDI (@addiisnails)

Crveni mob wife nokti

Nije iznenađenje da žene mafijaša preferiraju crvene nokte ali pod tim mislimo na ultradugačke nokte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GELX NAILS (@yveningset)

Zebra print

Još jedan od animal printova koji je karakterističan za mob wife trend je i zebra print. Stoga, ako preferirate minimalistički manikir, ovo može biti ideja koja će ga podići na taj luskuzni nivo, a da i dalje ne iskočite iz zone komfora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDI (@addiisnails)

Mob wife trend inspirisao je kako manikir, tako i modni stil, frizure, pa čak i šminku. S obzirom da se stil blisko naslanja na glasni luksuz, koji je sve popularniji, nema sumnje da će vladati proleća 2024. godine.

Izvor slike: marigo20/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate