1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najlepše našminkane žene na...

Najlepše našminkane žene na Met Gala 2024.

07. мај 2024.

| Miljana Momirović
Diktiraju ovogodišnje beauty trendove.

Ako postoji jedna noć za inspiraciju efektnih izgleda, to je Met Gala 2024. godine. Sa naglaskom na gotički stil, ovo su najlepše našminkane žene.

Svake godine samo odabrane zvezde imaju priliku da prošetaju crvenih tepihom na Met Gala, glamuroznom događaju čiji je cilj prikupljanje novca za Metropoliten muzeja umetnosti. Sinoć, veliki broj gledalaca se okuplja da se divi ne samo modi, već i jedinstvenom izgledušminke na ovom događaju.

U nastavku pogledajte najlepše našminkane žene na modnoj ceremoniji.

Najlepše našminkane žene na Met Gala 2024.

Zendaya

Zendaya je uvek volela pažnju, a nosila je upečatljive usne inspirisane gotičkim sa vatreno crvenom šminkom i tankim obrvama. Šminka se oslanja na koncept gotičke lutke i na trend lepote iz 1930-ih koji se vraća u poslednjih nekoliko meseci. Glumičine ravne obrve i definisani Amorov luk posebno dočaravaju nostalgičnu klasičnu lepotu, dok njeno vatrena crveno-narandžasta senka za oči pruža moderan dodir.

Zendaya met gala 2024

La La Anthony

Domaćica večeri, La La Anthony, odlučila se za jednostavnu, zapanjujuću šminku koja se može nositi na crvenom tepihu Met Gala 2024. ili van njega. Ono što je posebno privuklo pažnju su njene usne koje je istakla braon olovkom i učinila ih vizuelno većim.

La La Anthony met gala 2024

Emma Chamberlain

Emma Chamberlain se takođe prepustila gotičkoj šminki koja je preuzela Met Gala 2024. godine, iako je njen izgled uključivao prigušene tonove sa ultra-mat završnicom.

Emma Chamberlain met gala 2024

Jennifer Lopez na Met Gala 2024.

Za razliku od njene impresivne haljine, šminka Dženifer Lopez ostala je prepoznatljiva: breskvasto-bakarni tonovi senke za oči i nude ruž za usne.

Jennifer Lopez met gala 2024

Maleah Joi Moon

Pevačica i glumica Maleah Joi Moon se odlučila za crveni smokey eye koji se besprekorno stopio uz njenu grafičku frizuru i haljinu sa prolivenim bojama.

Maleah Joi Moon met gala 2024

Madelyn Cline na Met Gala 2024.

Potpuno u stilu 90ih, šminka Madelyn Cline izgleda istovremeno elegantno i efektno, kao stvoreno za Met Gala 2024. godine.

Madelyn Cline met gala 2024

Izvor slike: Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment, Dia Dipasupil / Staf/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris / Staff/GettyImagesEntertainment, Aliah Anderson / Staff/GettyImagesEntertainment,

Nastavite da čitate