1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kanski festival 2024: Najlepše...

Kanski festival 2024: Najlepše frizure na crvenom tepihu

21. мај 2024.

| Miljana Momirović
Efektni izgledi koje možete ponoviti.

Sve oči su uprte na Kanski festival 2024. godine jer osim dugoiščekivanih filmskih naslova, viđene su najlepše frizure na jednom mestu.

Poslednjih nedelju dana poznate ličnosti šetaju crvenim tepihom u uzvišenim dizajnerskim kreacijama. Ali haljine nisu jedini element uspešnog izgleda kada je u pitanju 77. Filmski festival u Kanu. Nastavite da listate i otkrijte frizure koje su obeležile Kan u prethodnom periodu.

Kanski festival 2024: Najlepše frizure

Punđe

Sve se čini da je Kanski festival 2024. u znaku punđe. Bilo da je to minimalistička punđa kakvu je nosila Džulijen Mur, efektna kao kod Ume Turman ili potpuno zapanjujuća, poput punđe Anje Tejlor-Džoj.

Sa takvom frizurom je nemoguće napraviti grešku, posebno kada graciozno otkriva vrat i ističe dijamantske ogrlice i minđuše poznatih ličnosti.

minimalistička punđa

Džulijen Mur

punđa

Hanter Šafer

punđa

Uma Turman

efektna punđa

Anja Tejlor-Džoj

Konjski rep

Konjski rep je takođe deo igre ali glumice Eva Longorija i Selena Gomez izabrale su da ga učine modernim.

konjski rep sa šiškama

Selena Gomez

visoki rep

Eva Longorija

Kanski festival 2024: Aksesoari za kosu

Što se tiče aksesoara za kosu, Margaret Qualley se odlučila za prelepu traku sa draguljima, dok se Kirsten Dunst odlučila za baršunastu mašnu, koja je poslednjih sezona veoma aktuelna.

aksesoari za kosu

Margaret Qualley

Mokra kosa

Manje konvencionalna, ali često viđena na crvenim tepihima, mokra kosa osvojila je Žilijet Binoš ali i Tejlor Hil koja se osvrnula na retro stil.

mokra kosa u retro stilu

Tejlor Hil

mokra kosa

Žilijet Binoš

Duga kosa

Demi Mur i Naomi Kembel želele su da impresioniraju fotografe i javnost vrtoglavo dugom kosom. Frizure bez truda ali neverovatnog izgleda.

kanski festival 2024

Demi Mur

frizura sa volumenom

Naomi Kembel

Iako izgledaju svetski, ove frizure možete ponoviti i sami ili uz pomoć frizera za efekat kao sa crvenog tepiha.

Izvor slike: Kristy Sparow / Stringer/GettyImagesEntertainment, Andreas Rentz / Staff/GettyImagesEntertainment, Cindy Ord / Staff/GettyImagesEntertainment, Vittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment,

Nastavite da čitate