1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kratke frizure koje podmlađuju...

Kratke frizure koje podmlađuju izgled

16. мај 2024.

| Miljana Momirović
Jednostavne za stilizovanje, ove frizure pružaju instant mladoliki izgled,

Iako kratka kosa ima anti-age efekat, drastična promena nije nužna. Otkrivamo koje kratke frizure podmlađuju i pružaju sveži izgled.

Paž frizure su najčešći izbor ali odlučite se za slojeve koji dodaju volumen. S druge strane, profesionalni frizeri savetuju da date šansu ženstvenijoj verziji pixie frizue za maksimalan efekat. U zavisnosti od stila i preferencija, pogledajte koje kratke frizure će učiniti da izgledate mlađe.

Kratke frizure koje podmlađuju

Shag frizura sa talasima

Ukoliko niste spremni za potpuno kratke frizure, shag frizura bi mogla biti rešenje. Popularan 70-ih godina, ovakav izgled je od pre nekoliko godina ponovo u trendu. Shag se izdvaja po svojim slojevima koji su nestruktuirani i neuredni, zbog čega je stilizovanje kose lakše nego ikada. To je neobavezna frizura sa bezbroj talasa, skoro neočešljanog izgleda, sa smelim i divljim šarmom.

Profesionalni frizeri ističu da se odlučite za izgled koji je što prirodniji i neformalniji za podmlađujući efekat. Jednostavno pokupite višak vlage sa kose, nanesite proizvod za teksturisanje i spremni ste.

kratka frizura

Paž frizure

U slučaju da preferirate definisane pramenove, paž frizure mogu biti odličan izbor. Ove kratke frizure koje podmlađuju se sa ravnim rezom u visini vilice ili odmah ispod, u zavisnosti od preferencija. Ako izgled ispratite čistim monohromatskim nijansama, frizura će izgledati još laskavije.

frizure za kratku kosu

Wixie ili pixie: kratke frizure koje podmlađuju

Na kraju, bezvremenska frizura pixie ili sličan ali elegantniji izgled: wixie. Izgled sa dužim pramenovima koji uokviruju lice, dok ne stigne do područja gde se uši završavaju. To je smela i ležerna frizura, ali sa mnogo stila.

Frizeri ističu da se ne ustručavate od šiški koje prirodno padaju na lice jer mogu dodatno poboljšati podmlađujući efekat koji ova kratka frizura ima.

kratke frizure

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate