1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Crveni nokti za proleće...

Crveni nokti za proleće 2024. su sve samo ne klasični

02. април 2024.

| Miljana Momirović
Viđeni su i na Nedelji mode.

Jedan od glavnih manikir trendova su crveni nokti u bezbroj varijanti. Ako želite da budete primećene, ovo su najbolje ideje koje nećete prestati gledati.

Ni na Nedelji mode za proleće/leto 2024. godine, crveni nokti nisu bili preskočeni. Modni eksperti predviđaju da će ovakav manikir biti u trendu bez obzira na sezonu. U slučaju da ste ljubitelj jednostavnog manikira, obratite pažnju i na druge nijanse crvene, kao što su trešnja, paradajz ili boja vina. A za one koji vole nail art, inspirišite se najlepšim dizajnom ovog proleća.

Crveni nokti za proleće 2024.

Crveni francuski manikir

Crveni francuski manikir ne izgleda ništa manje luksuzno od klasične bele verzije. Čak i ako imate kratke nokte, tanka linija duž ivice izgledaće tako elegantno. U slučaju da imate duge nokte u obliku badema ili ovalnog oblika pogodna je klasična širina francuskog manikira.

Ljubavni nokti

Dan zaljubljenih je odavno prošao ali to nije razlog da se odreknete manikira sa srcima. Ovakav dizajn ima će se i te kako dopasti ljubiteljima minimalizma ali i ljubiteljima nail art-a. Uz pomoć negativnog prostora koji kombinuje svetle akcentne detalje i prozirni lak za nokte, crveni nokti će izgledati privlačno.

Voće na noktima

Ukoliko se već radujete dolasku leta, crveni nokti sa višnjama, malinama, lubenicama ili jagodama će pomoći da ubrzate proces. Takav dizajn se može napraviti sa providnom bazom ili u kombinaciji sa svetlim kontrastnim lakom, na primer, roze. Na jednom ili svim prstima, nokti sa voćkicama uvek izgledaju vrlo primamljivo.

Cvetni crveni nokti

Cvetni print dominira u 2024. godini, pa zašto ne biste iskoristili trend i na noktima? Ovakav manikir može biti neobičan i veoma privlačan, posebno sa kontrastnim šarama ili u kombinaciji da drugim svetlim lakovima za nokte.

Asimetrični crveni manikir

Uz pomoć crvenog laka za nokte možete kreirati asimetrične šare na noktima i gledati ih gotovo beskrajno. Ako ne volite apstraktne detalje, možda bi mali plamen uz početak nokta mogao biti dobar izbor. Šare se mogu kombinovati sa metalik akcentima, malim rajnstonima ili kontrastnim lakovima kao što su narandžasti ili roze.

Minimalistički crveni nokti

Ako više volite diskretan manikir, detaljnije pogledajte minimalističku nail art. Apstraktni oblici se mogu nacrtati na vrhu providne baze na nekoliko prstiju kako bi manikir izgledao diskretno.

 

Izvor slike: Oleksandr Smirnov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate