1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Bijonse bez perike: Kako...

Bijonse bez perike: Kako izgleda njena nega kose?

24. април 2024.

| Miljana Momirović
Samo 3 proizvoda su potrebna.

42-godišnja pevačica Bijonse pokazala kako izgleda njena nega kose koja je zaslužna za ogroman volumen.

S obzirom da često eksperimentiše sa frizurama i menja boje za kosu, Bijonse ozbiljno brine o rutini nege. Upravo je ovo inspirisalo pevačicu da lansira sopstveni brend koji održava čak i farbanu kosu zdravom i jakom.

Bijonse bez perike

Na svom Instagram profilu, Bijonse je objavila video u kom je pokazala brend CÉCRED, lansiran u februaru ove godine. Ipak, njen potez je izazvao negativne reakcije zbog toga što se pevačica redovno pojavljivala u javnosti sa perikom.

Kao odgovor na kritike, ona je sada objavila video u kom pokazuje da joj uopšte nije potrebna perika ili nadogradnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Kako izgleda njena nega kose?

Iako se čini da koristi bezbroj preparata kako bi održala kosu tako bujnom, Bijonse pokazuje da je njena nega kose prilično jednostavna.

Prvi korak je šampon. Koristi blagu formulu koja ne isušuje tema ali uklanja višak sebuma. Zatim nanosi regenerator za lakše stilizovanje i dubinski tretman. Na kraju, pre sušenja kose i peglanja, pevačica nanosi losion na krajeve kose.

Kako Bijonse postiže volumen kose?

Bijonse otkriva i da, kako bi zaštitila svoju prirodnu kosu, uvek je suši na srednjoj toploti i koristi tradicionalnu četku sa finim zubcima za feniranje. U poslednjem koraku, njen frizer pričvršćuje nekoliko viklera kako bi stvorio bujan i bogat izgled.

Na kraju, pevačica je prokomentarisala zabludu da ako neko nosi periku, ne znači da ne može da ima zdravu kosu. Činjenica je da je to sada i potvrdila.

Izvor slike: Amy Sussman/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate