1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Bela Hadid pokazala providni...

Bela Hadid pokazala providni manikir za Kanski festival 2024.

21. мај 2024.

| Miljana Momirović
Najpoželjniji nokti za leto.

Kanski festival 2024. je u znaku klasičnog glamura. Bez preterivanja, providni manikir koji je za tu priliku imala Bela Hadid je čist luksuz.

Bela Hadid na Kanskom festivalu 2024.

Osnivačica brenda Orebella, koji je lansirala ranije ovog meseca, prošetala je crvenim tepihom na 77. Filmskom festivalu u Kanu. Manekenka se odlučila za najprozirniju Saint Laurent haljinu sa naborima i američkim izrezom u svetlobraon boji.

Bella Hadid

Ali Bela Hadid nije ograničila braon nijanse samo na stajling. Umesto puter žute ili neonske boje na noktima, pokazala je providni manikir. Njeni bezvremenski nokti su gotovo prozirni, srednje dugački i ovalni.

providni manikir

Kako se Bela Hadid našminkala za Kanski festival?

Za očekivati je da je providnu estetiku, koja je glavni trend za leto 2024. godine, prenela i na monohromatsku nude šminku koja je upotpunila izgled. Sličan izgled se može postići sa braon senkama za oči koje su za nijansu-dve tamnije od prirodne boje kapka. Usne istaknite nude olovkom i nanesite sjaj ili ulje u sličnoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kako ponoviti providni manikir ?

Da biste postigli providni manikir, odlučite se za providnu nijansu ili jednostavno nanesite izuzetno tanki sloj braon laka sa hladnim podtonom. Za sjajnu završnicu koristite providni lak ili hrom.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Staff/GettyImagesEntretainment, Andreas Rentz/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate