1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Teksas i pačvork kao...

Teksas i pačvork kao modni hit leta 2023.

09. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Zakrpe su postale izraz stila

U svetu mode postoje komadi koji prevazilaze sezonske trendove i postaju osnovni stub svake garderobe. Ove bezvremenske spajalice su ključ za stvaranje besprekornog i svestranog izgleda. To su mala crna haljina, bela košulja, basic top i, naravno, teksas, odnosno farmerke.

Pačvork teksas kao hit leta 2023.

Kada smo već kod teksasa, komada koji je prevazišao generacije i stilove, ovosezonski trendovi kreću se od klasičnih uskih farmerki do opuštenih farmerki ravnog kroja. Ovaj komad ne prestaje da se ponovo osmišljava, a sada su na redu – zakrpe!

Pačvork teksas – najbolje kombinacije

Pačvork teksas kombinuju tkanine i boje u svim mogućim komadima odeće koje možete zamisliti: kape, suknje, jakne, čak i patike.

Zamislite ovo: totalni teksas izgled sa klasičnim farmerkama visokog struka i zakrpama u suprotnim tonovima koji pružaju jedinstven retro izraz.  Udoban i šik izgled sa kojim možete uživati u popodnevnim satima sa prijateljima.

Zara ima kolekciju 100% fokusiranu na ovaj stil, i to nas ne iznenađuje. Klađenje na teksas u proleće ili leto je siguran pogodak, u kombinaciji sa vašim omiljenim patikama ili  visokim potpeticama da biste bili kraljica zabave.

Pačvork suknje možete kombinovati sa sa crop topom ili oversize košuljom kako biste joj dali drugačiji pečat. Veoma cool outfit, idealan za ovo vreme.

Ako i dalje sumnjate u ovu novu modu, samo treba da uđete na Instagram i potražite profil nekog insfluensera – budite uvereni da je već u teksas pačvork timu!

Izvor vesti: marieclaire.es

Izvor slike: Roy Rochlin, Leon Bennet/Stringer,