1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Street style update: Influenserke...

Street style update: Influenserke obožavaju ove tašne

22. мај 2023.

| Hana Dunđerov
Ovakve torbe nosićemo celog leta

Kako se leto približava, tako naš stajling sve više podrazumeva jednostavne i ležerne opcije, tkanine i siluete koje nas ne ograničavaju i obezbeđuju nam punu slobodu kretanja. Bela majica, prozračne haljine i lanene pantalone postaju temeljni komadi prolećne i letnje garderobe.

Promena vremena znači da akcenat pada na dodatke koji lako i brzo mogu promeniti stil bilo kog autfita. Torbe se izdvajaju zahvaljujući svojoj sposobnosti kombinovanja funkcionalnosti i estetike, zbog čega nikada ne izostaju sa naših lista za kupovinu.

Street style tašne za leto su udobne i funkcionalne

Stilovi u koje se zaklinju street style influenserke ove godine svode na udobnost i funkcionalnost. Što veća tašna – to bolje. Tašne koje ćemo non-stop nositi u narednim mesecima imaju dovoljno prostora da ponesu sve naše osnovne potrepštine i to na bilo koju lokaciju . Odmah za njima na listi su klasične torbe na rame, koje se nose od jutra do mraka.

Torbe metalik teksture, u klasičnim nijansama zlata ili srebra, napuštaju zonu večernjih izlazaka i prate nas svuda. Istovremeno, kopče u živopisnim nijansama ili specijalnim dezenima podižu se na vrh liste osnovnih dodataka sezone.

Tašne koje preferiraju street style influenserke

 

Crvena kožna tašna

Metalik  tašna

Velika braon tašna

Amorfna kožna tašna

Izvor vesti: marieclaire.gr

Izvor slike: james Gourley, Jean Chung, Neil P. Mockford / Stringer/Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate