1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Ne treba vam kratka...

Ne treba vam kratka haljina da biste privukle sve poglede, Dragana Mićalović to zna (foto)

28. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Jednostavno, trendi i efektno!

Dragana Mićalović vredno radi na nekoliko projekata paralelno, pa retko možemo da je sretnemo na nekom prestoničkom događaju.

Tako je samo pratimo po društvenim mrežama na kojima je veoma aktivna, a jedna od najkomentarisanijih tema kada je ona u pitanju svakako je stil Dragane Mićalović.

Stil Dragane Mićalović

Ata images

Iako je svoju karijeru počela kao mlađa sestra jedne od naših najafirmisanijih glumica Slobode Mićalović, vrlo brzo je postala ime za sebe – pokazavši svoj talenat, manire, prefinjenost i prirodnu lepotu.

Miljenica „sedme sile“ se i ovaj put našla u centru pažnje nakon što je na svom „Instagram“ profilu podelila fotografiju na kojoj oduzima dah.

Animal print GORI! Pogledajte haljinu koju nosi Dragana Mićalović

Glumica je pokazala jedan stajling za svakodnevne obaveze i snimanja kojim je ponovo pokazala zašto je stil Dragane Mićalović jedan od omiljenih mlađim damama.

Šminka u nijansama kafe, suptilne lokne i kombinezon karamel boje savršeno su joj isticali braon oči i kosu. Iako je uglavnom modno pravilo da se boja tena, kose i očiju „ne stapa“ sa bojom garderobe, već da pravi kontrast.

Ipak, Dragana je, odabravši nešto svetliju nijansu garderobe, savršen primer da u svakom pravilu postoje izuzeci jer je ovo jedno od njenih najboljih izdanja do sada.

A priznaćete, svakim novim stajlingom iznova oduševi.

Izvor slike: Ata images