1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najimpreisvnije haljine iz serije...

Najimpreisvnije haljine iz serije Bridgerton

13. јун 2024.

| Miljana Momirović
Porodica Bridgerton impresionira ne samo ljubavnim pričama i misterijom, nego i kreacijama.

Serija Bridgerton od prve epizode stavlja akcemat na vizuelne elemente, a pored predivnih scenografija, ovo su najimpresivnije haljine.

Priča prati život britanskog plemstva, a treća sezona je usmerena na odnos Penelope (Nicola Coughlan) i Colina (Luke Newton) koji je zahladio nakon što je konačno odustala od dugogodišnje zaljubljenosti u njega. Prve četiri epizode sezone 3 su već dostupne na Netflix platformi, dok se poslednje četiri očekuju 13. juna.

U nastavku pogledajte najimpresivnije haljine iz serije koje su pravo oličenje luksuza.

Najimpreisvnije haljine iz serije Bridgerton

Plava haljina Eloise Bridgerton

Eloise Bridgerton se često viđa u svetloplavoj boji, a to nije slučajnost, pošto joj nevrovatno dobro pristaje. Bele latice i plavi cvetni vez izgledaju impresivno na haljini, kao i beli vez na struku.

ELOISE BRIDGERTON

Svetlozelena haljina Penelope Featherington

Penelope Featherington prolazi kroz neverovatnu transformaciju u sezoni tri, ostavljajući za sobom veoma šarene odevne kombinacije, koje je uglavnom zamenila zelenim i pastelnim kreacijama. Takva je njena penasto-lagana morsko-zelena haljina sa svetlucavom suknjom.

PENELOPE FEATHERINGTON

Smaragdna haljina Penelope Featherington

U trećoj sezoni serije Bridgerton, Penelope Featherington se pojavila na balu kao prava žena sudbine u ovoj cvetnoj haljini. Sa crnim rukavicama, uspela je da učini izgled savršenim.

PENELOPE FEATHERINGTON

Francesca Bridgerton u beloj haljini

Blagoslovena muzičkim talentom, Francesca Bridgerton izgleda kao mlada u ovoj prelepoj, čistoj beloj haljini. Suptilni zlatni akcenti na grudima i ramenima samo ulepšavaju njen izgled.

FRANCESCA BRIDGERTON

Impresivne haljine porodice Featherington

Porodica Featherington, koja živi preko puta porodice Bridgerton, takođe se pojavljuje u haljinama vrednim divljenja. U prvoj sezoni devojke su se pojavila u pozlaćenim svetlucavim kreacijama.

FEATHERINGTON

Edwina Sharma u pastelno roze haljini

Pastelne nijanse bile su obeležje Edwina Sharma tokom Bridgerton sezone 2. Ova roze haljina sa bogatim cvetnim akcentima i belim rukavicama jedan je od njenih najnezaboravnijih izgleda.

EDWINA SHARMA

Lovačko odelo Kate Sharma

Kate Sharma je ljubitelj jarkih boja u seriji, a njena baršunasta plava haljina postala je jedan od najpopularnijih komada Bridgerton sezone 2, posebno ako se uzme u obzir njen plavi šešir.

KATE SHARM

Kraljica Charlotte u žutoj balskoj haljini

Kraljica Charlotte je oduvek izgledala neverovatno, ali jedan od njenih najlepših izgleda je žuto-srebrna brokadna haljina koju je nosila kada je na balu upoznala Daphne Bridgerton.

QUEEN CHARLOTTE

Daphne Bridgerton u svetloplavoj haljini

Daphne Bridgerton je takođe bezbroj puta impresionirala gledaoce svojim svetlo plavo-belim odevnim kombinacijama. Jedan od njenih najlepših modnih momenata bio je kada je nosila ovu svetloplavu haljinu prekrivenu izvezenim tilom. Njeni čipkasti rukavi i bele rukavice samo doprinose njenom sjajnom izgledu.

 DAPHNE BRIDGERTON

Lady Danbury u beloj balskoj haljini

Lady Danbury bi lako mogla da  bude pomešana sa kraljicom u ovoj srebrnoj haljini ulepšanom dijamantima. Njen izgled je upotpunjen tijarom, ogrlicom i čipkastom kragnom.

LADY DANBURY

Izvor slike: Imdb, James Gourley/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate