1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Office siren trend osvaja...

Office siren trend osvaja modni svet

28. јануар 2024.

| Sandra Petković
Office siren trend - kako da ga ispratite

Poslednjih nekoliko sezona outfiti koji simbolišu korporativni način života počeli su sve češće da se pojavljuju. Nakon naočara bez dioptrije i takozvanog ugly glasses trenda, korpo estetika je uzela maha, a sada nam stiže novi trend.

Office siren trend osvojio je sve IT devojke i dolazi, pogađajte, sa TikToka.

@juliaemmeline #officesiren #90s #giselebundchen #devilwearsprada #4upage #newyork #444 #blowthisup #fördig #itgirl #makemefamous #november ♬ original sound – ℒ

Šta je office siren trend?

Ovaj trend prvi put je viđen na modnim pistama u okviru kolekcija visoke mode za jesen/zimu 2022. godine. Odevni komadi izrađeni su u minimalističkom stilu, dok je sav fokus na strukturi, preciznim rezovima i stinim detaljima koji daju notu luksuza.

Office siren trend oslanja se na prepoznatljivu estetiku devedesetih i kultne komade brendova Kelvin Klajn, Dolče Gabana i Ralf Loren.

To je devojka u čijem se centru interesovanja nalazi njen posao. Ona emituje jaku žensku energiju i perfektno je stilizovana.

10 saveta Koko Šanel za ženu od stila

Kako biste postigli ovaj izgled postoje određena pravila.

Ultimativna office siren devojka, nema mnogo vremena da se bavi šminkanjem, ali je ipak najsređenija osoba u kancelariji.

Baza šminke je besprekoran ten, s odsustvom bilo koje boje. Rumenilo zaboravite. Neka fokus budu oči.

Oči treba da budu zavodljive, ali da ostavljate utisak kao da se niste trudile. Dovoljan će biti jednostavan cat eye, dok je na usnama sjaj za usne sasvim dovoljan.

Dva komada garderobe koja ima svaka žena od stila

Jasno je da su naočare neizostavni deo office siren estetike, stoga ukoliko ih ne nosite, potrudite se da nabavite one bez dioptrije.

Što se tiče garderobe, senzualnost i ženstvenost su prioritet, a najbolje ćete ih postići uz nekoliko komada: pencil suknje, uske rolke ili svilene košulje, kao i stileto čizmama do kolena.

Office siren look je onaj koji birate najpre za poslovne, dnevne autfite, ali uz pogrešno stilizovanje lako se može sklizuti sa puta i izgledati neprofesionalno.

Stoga, pažljivo birajte ključne komade garderobe, dok se sa aksesoarima možete poigrati.

Izvor slike: Photo by Andrea Piacquadio Pexels

Nastavite da čitate