1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Sakoi koji će biti...

Sakoi koji će biti najveći hit u 2024. godini

30. децембар 2023.

| Sandra Petković
Najmoderniji sakoi u 2024. godini su...

Ukoliko bi se birao jedan komad odeće koji nikada ne treba da izađe iz mode, uklopiv je uz sve i daje stilu poseban pečat, mi glasamo za sako.

Možete ga kombinovati na bezbroj načina i siguran je put do dobrog stajlinga, uz minimum truda, stoga smo izabrali najmodernije sakoe u 2024. godini.

najmoderniji sakoi u 2024.

Mirko Micco on Unsplash

Najobičniji džins i basic majica uz dobar sako izgledaće neuporedivo bolje, te ćete samo ovim komadom za tren oka običan stil pretvoriti u kombinaciju za sastanak.

Kako idemo u susret 2024. godini na vreme smo ispratili vodeće svetske brendove koji su na svojim revijama za jesen/zimu predstavili nekoliko različitih modela sakoa, a mi smo napravili najuži izbor.

Teksas moda je ponovo in – Kako ga nose naši poznati?

Najmoderniji sakoi u 2024. godini- Kožni sako

Ovakav izbor do sada nije bio često viđen na ulicama naše prestonice, ali vreme je da se situacija promeni, zar ne?

Jedan kožni sako svojevrsna je zamena kožne jakne – i to kakva! Ovakav model znatno je elegantniji i sofisticiraniji od kožne jakne, pa će svaku kombinaciju učiniti upečatljivijom.

Oversized

Oversiezed garderoba već nekoliko godina je u modi, a ta situacija se neće promeniti ni u 2024. godini.

Ležeran i opušten kroj daje slobodu kombinovanja i u njemu ćete se osećati stilizovano, dok ćete ostaviti utisak da se niste preterano ni potrudili.

Održiva moda u svetu slavnih – Severina i Tamara Loos u istoj haljini

Strukirani sakoi

Totalna suprotnost oversized modelu je strukiran sako, ali oba će biti podjednako popularna. Dame vole ovaj kroj zato što ističe figuru, i uvek je dobar elegantan izbor.

Svetske modne kuće u svojim kolekcijama za narednu godinu uvrstile su baš ovakve modele koji su sinonim za klasiku pedesetih godina.

Sako u statement boji

Jarka boja sakoa uvek je tu da osveži tmuran zimski izgled, a samo jedan ovakav detalj dovoljan je začin čitavom outfitu.

Kada se umorite od jednoličih modela i tamnih boja, odlučite se za statement boju koja momentalno popravlja raspoloženje.

Sako sa dvoredim kopčanjem

Našu listu najmodernijih sakoa u 2024. godini završavamo modelom sa dvoredim kopčanjem.

Ovakav model sakoa nešto je elegantniji i svaku kombinaciju podići će na viši nivo. Sako poput ovog često je dovoljan sam po sebi da ostavite utisak žene od stila.

Izvor slike: Photo by Dan Asaki on Unsplash

Nastavite da čitate