1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najmodernije patike za proleće...

Najmodernije patike za proleće i leto 2023!

19. март 2023.

| Hana Dunđerov
Da li znate koji modeli će se nositi ovog proleća i leta?

Ako postoji rezolucija koje se pridržavaju sve žene, to je kupovina novih, trendi patika! A kada je pravo vreme za to? Naravno – sada. Zato, hajde da saznamo koje su to najmodernije patike za proleće i leto 2023.

Ove godine ne pričamo o novim trendovima, nego proširujemo liste trendova koji su naveliko ušli u modu tokom prošle godine. Patike sa naše liste podići će svaki izgled, a dolaze u dovoljno boja i modela da ih je moguće inkorporirati u svaki stil.

U suštini najmodernije patike za proleće i leto 2023. mogu se podeliti u tri glavna trenda: patike za influenserke, retro patike i futurističke.

Najmodernije patike za proleće i leto 2023.

Patike koje nose sve influenserke

 

Koji su to modeli koje odobravaju sve it devojke?  To su, u principu, minimalistički modeli, vrlo svedenog dizajna sa neutralnom paletom boja koje se nose na sve: suknje, farke, klasične kapute… Među njima, kao omiljeni bredn influneserki uporno se izdvaja New Balance.

 

Retro patike

 

Zamislite minimalizam 90-ih ili visoke patike odvažnih boja inspirisanih 80-im. Taj senzibilitet možete zadržati i tokom 2023. Retro stilovi ostaju jako važni u svetu patika, a najbolji poznavaoci prilika gledaju ka brendovima kao što su Adidas, Puma ili Asics.

Futurističke patike

 

Da biste ugradili futuristički trend u svoju garderobu, potražite patike sa debelim platformama, tehničkim elementima kao što su kaiševi ili detalji od bandži kabla, i šarenim šarama i kombinacijama boja. Uzmite inspiraciju za stil od žena  iz Kopenhagena, koje stilizuju svoje sportske patike sa inače tradicionalno ženstvenim komadima kao što su haljine ili suknje sa volančićima i pastelnim  bojama lavande. Okrenite se brendovima poput Nike ili Prada.

 

Izvor vesti: maruieclaire.com

Izvor slike: max-kegfire/gettyimagesplus

Nastavite da čitate

Suknje za proleće 2023.

Kakve suknje ćemo nositi ovog proleća?

Da li je moguće da su uske suknje trajale ovako dugo? Zaista se čini da je novi stil - na sreću onaj koji odgovara svim tipova tela - počeo da preuzima primat u modnom svetu..