1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kakve suknje ćemo nositi...

Kakve suknje ćemo nositi ovog proleća?

07. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Da li je moguće da su uske suknje trajale ovako dugo? Zaista se čini da je novi stil - na sreću onaj koji odgovara svim tipova tela - počeo da preuzima primat u modnom svetu..

Protekle sezone uske suknje, poput pencil modela, osvojile su modni svet. Međutim, ovog proleća primat uzimaju midi i maksi suknje A kroja. Evo o čemu se zapravo radi.

Suknje za proleće 2023.

Ovi karakterni komadi sa linijama klasičnih stilova, možda nas čak podsećaju na Diorov novi izgled, barem u smislu da je osnovni recept i ovde sličan.

Za uski gornji deo, koji naglašava vitkost struka, nose se spektakularno šireće suknje, čiji volumen daju nabori, umetci, pa čak i volani.

Cipele sa visokom potpeticom su neophodne za posebno elegantne stilove, ali modna pravila ovih dana nisu tako stroga, slobodno uz njih nosite patike ili druge cipele sa ravnim đonom ako želite. (Savet: posebno su šik sa balerinama).

Sportske note se mogu uneti u komplet i na druge načine: za proleće uz njih dobro izgledaju bomber jakna umesto blejzera i pamučna majica umesto bluze.

Mi volimo plisirane suknje, ali nemojte ih mešati ovde, njihova velika braća, plisirane suknje se uklapaju u sliku, u tom slučaju je efektnija krutost lanenog, teksas ili taft materijala.

To važi i za ostale dizajne: umesto laganog satena, visećih pletenih materijala, pojavljuje se jači tekstil, koji na nekim mestima pruža gotovo skulpturalnu podršku A kroju.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Mark Nolan / Stringer via Getty Entertainment; David Dee Delgado / Stringer via Getty Entertainment; Donell Woodson / Stringer via Getty Entertainment; Donell Woodson / Stringer via Getty Entertainment

Nastavite da čitate