1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kejt je kraljica stila,...

Kejt je kraljica stila, a Pipa? Modni okršaj sestara Midlton (foto)

09. септембар 2023.

| Sanja Dojkić
Modni okršaj Kejt i Pipe Midlton

Iako je princeza od Velsa, Kejt Midlton je definitivno kraljica modnog stila, koja nikada nije pogrešila prilikom odabira autfita.

Ali ni njena sestra Pipa ne kaska mnogo za njom. I njene odevne kombinacije zadaju ozbiljne modne lekcije javnosti koja jedna čeka da se neka od sestara Midlton ufotka u novoj haljini ili kaputu. A ko to ume bolje? Modni okršaj je pred vama.

Modni okršaj – Kejt i Pipa imaju isti ukus

Sestre Midlton razumeju značaj nude cipela koje izdužuju nogu, fascinatore nose sa stilom, i često ih viđamo u monohromatskim izdanjima.

Kada biraju dezene, Kejt i Pipa vole cvetno, ali i diskretno, i u ovakvim kreacijama odišu ženstvenošću. Kejt često viđamo i haljinama sa polka tufnicama.

Obožavaju nežno plavu ili golubije plavu boju – od kaputa do haljina, i vrlo često nose baš ovu nijansu. Ovo je pravi modni okršaj sestara.

Asesoari su uvek diskretni i otmeni, s tim da Kejt ima pristup i kraljevskom nakitu, tako da nju češće viđamo sa malo više blinga.

Ali razlike i te kako postoje

 

Neke razlike u stilu sestara su više nego očigledne.

Pročitajte Megan Markl stala na crtu Kejt Midlton – Ko koga kopira? (foto)

Pošto Kejt ima kraljevske dužnosti, nije u prilici da se igra sa različitim linijama haljina kao Pipa, niti da dopusti sebi potpuno kežual varijante.

 

Pipa takođe viđamo u kreacijama koje otkrivaju malo više kože, što Kejt zbog protokola ne sme sebi da dozvoli.

Ne smemo zaboraviti da princeza od Velsa takođe ima veći budžet od sestre, kao i pristup najboljim dizajnerima koji su spremni da prilagode svoje kreacije telu supruge princa Vilijama.

Pročitajte Narandžasti set od kašmira princeze Kate Middleton

Nije ni čudo što Kejt uvek izgleda kao da je sve na njoj pravljeno baš za nju – jer to verovatno i jeste.

 

 

Izvor slike: Clive Brunskill/Getty Images

Nastavite da čitate