1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kejt Midlton obožava ovaj...

Kejt Midlton obožava ovaj parfem, miris princeze

08. септембар 2023.

| Snežana Ilić
Omiljeni parfem Kejt Midlton

Kako miriše Kejt Midlton? Priznajte da ste se bar jednom to zapitali. Znamo da ima omiljene čizme, one famozne za jahanje kojima je verna već skoro dve decenije, a da li možda postoji i neki parfem bez kojeg ne izlazi iz kuće?

Kejt Midlton omiljeni parfem

Blisko okruženje primetilo je da princeza od Velsa tokom leta, kako dubokog, tako i ranog i kasnog, oko sebe širi citrusnu auru sa blagim cvetnim prelivima. Ekspertima za parfeme nije trebalo dugo da otkriju o kojem je eliksiru reč – „Orange Blossom Cologne by Jo Malone“.

Romantičnu, toplu kompoziciju koju je britanska mirisna kuća predstavila 2003. godine otvaraju cvet pomorandže i list klementine, na drugom spratu su jorgovan i lotos, dok bazu čine iris i vetiver.

Poseduje blag temperament, na momente i začinjen, a svakako dovoljan da nas prvih dana jeseni vrati negde na Mediteran, evocirajući uspomene na tirkizno more, zalaske sunca i lenčarenje na plaži. Idealan izbor za početak nove sezone.

Pročitajte: Parfem kao lični pečat: Kako da pronađete svoj prepoznatljivi miris?

Citrusne note najčešće biraju dame sportskog duha, koji Kejt Midlton sasvim sigurno poseduje. Često se koriste u aromaterapiji jer imaju moć da nam poprave raspoloženje, vrate energiju i osveže nas tokom napornog radnog dana.

Osim toga, ovo je, kažu, parfem koji uliva optimizam čak i ako se tome opiremo. Pa, ako vam je sumnjivo što je lepa Kejt uvek nasmejana, tajna očigledno nije samo u skladnom porodičnom životu, već i u mirisu koji vrvi od pozitivnih vibracija.

Izvor slike: Jeff Spicer/Getty Images