1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi kombinezone ovog...

Kako nositi kombinezone ovog leta?

26. јун 2023.

| Snežana Vranić
Koje modne kombinacije sa kombinezonom su popularne ovog leta.

Kombinezoni su sve popularniji iz godine u godinu, a razlog tome je što ih je moguće nositi na nekoliko načina. Evo kako nositi kombinezone ovog leta.

Kako nositi kombinezone?

Kombinezon je u 19. veku bila radna odeća da bi se vek kasnije on uzdigao u rang modnih ikona. Ako smo nekad i bili sumnjičavi povodom kombinezona u visokoj modi, onog trenutka kada su poznate zvezde počele da ga nose, svi smo poželeli da učinimo isto.

Teksas kombinezon

Majice su naš omiljeni saveznik u kombinovanju jer se lako uklapaju u skoro sve modne kombinacije i odabire. Upravo tako je i sa teksas kombinezonom uz koji uvek najbolje ide bela majica. Potom, ovakav kombinezon možete ukombinovati sa otvorenim sandalama, cipelama na platformu ili patikama.

Kombinezon u kombinaciji s patikama

Moderna kombinacija jeste široki kombinezon u kombinaciji s patikama.  Zahvaljujući širokom kroju, moći ćete da obujete masivne patike i da imate hladan i trendi look.  Bilo bi idealno da uskladite  boju kombinezona sa parom patika, ali možete se odlučiti i za jednosbojne kombinezone sa šarenim patikama.

Kožni kombinezon?

Iako se kožni kombinezon povezuje sa zimskim mesecima, njega možete nositi u toku cele godine. Njega treba da ukombinujete sa parom visokih potpetica ako želite da pojačate glamuroznu estetiku. ako biste ipak želeli da istaknete odeću i razbijete elegantan ton, možete ih ukombinovati sa parom kroksica.

Kako nositi kombinezone sa tufnicama?

Kombinezon sa tufnicama je posebno simpatičan i možete da ga kombinujete u različitim stilovima. Njega možete nositi i sa baletankama ili patikama. Evo još jedne ideje: Namotajte nogavice do članaka i iskombinujte ih sa sandalama.

Šik crni kombinezon

Lady Gaga je modnu kombinaciju sa ovakvim tipom kombinezona podigla na viši nivo. Ona je elegantni crni kombinezon uparila sa zlčatnom košuljom i visokim platformama. Nije tajna da svo želimo da isprobamo ovakav izgled.

Kako nositi kombinezone na pruge?

Kratki kombinezon

Kako nositi kombinezone u crvenoj boji?

Kargo kombinezon

Crni kombinezon

Kombinezon sa printom

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: Dia Dipasupil/Staff/GettyImagesEntertainment, Stefan Gosatti / Stringer/ Stringer/GettyImagesPlus, Sebastian Reuter / Stringer/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate