1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Bezvremenska Gucci Jackie torba...

Bezvremenska Gucci Jackie torba u novom ruhu

10. јун 2024.

| Miljana Momirović
Gucci Rosso, nova boja kuće.

Novi kreativni direktor prestižne kuće Gucci, Sabato De Sarno, pridružio se 2023. godine na čelu luskuznog brenda nakon raznih angažmana u dizajnerskim timovima brednova Prada, Dolce & Gabbana i Valentino.

Nova Gucci Ancora 2024. kolekcija

De Sarno je u septembru iste godine predstavio svoju debitantsku kolekciju za italijansku modnu kuću pod nazivom Gucci Ancora. Potpisni kodovi su se provlačili kroz kolekciju, uključujući ikoničnu Jackie – jednu od najboljih dizajnerskih torbi – ovaj put, u Gucci Rosso, novoj boji kuće.

Gucci Rosso

Gucci Rosso je duboka i bogata nijansa volovske krvi, nešto tamnija od srednje boje u Guccijevom kultnom prugastom motivu. Nije tako svetla ili komercijalna kao što bi se moglo očekivati, ali nije slučajno što je ova skoro bordo nijansa postala jedna od najpopularnijih boja kada su u pitanju aksesoari 2024. godine.

Ovaj detalj je značajniji nego što se čini, jer luksuzne modne kuće nastoje da kreiraju prepoznatljive boje koje kupci mogu da povežu sa svojim brendom. De Sarno je koristio boju preko kožnih suknji sa reljefom monograma, tkanina od žakarda, a nedavno je predstavio Gucci Beauty ruž za usne u Gucci Rosso na reviji Cruise 2025. u Londonu.

Gucci Jackie

Gucci Jackie je prvi put lansirana 1961. godine i priča kaže da je Jackie Kennedi nosila torbu toliko puta i koristila je da se zaštiti od blistavih sočiva kamera paparaca, da je na kraju preimenovana u Jackie bag. Tokom godina je imala brojne inovativne izmene ali Sabatov savremeni dizajn karakteriše metalni zatvarač i završni sloj visokog sjaja.

Gucci Jackie

Bezvremenski dizajn je dokaz trajne privlačnosti torbe, koja traje više od 60 godina. Manja verzija je dostupna sa dugačkim srebrnim lančićem nazvanom Gucci Notte – savršenom za nošenje kao dnevna ili večernja torba.

Otkrijte sve varijacije Gucci Jackie torbe iz ovogodišnje kolekcije.

mornarski model

Rosso boja

bezvremenski crni model sa zaokretom

Gucci Jackie

crna klasika

Bez obzira što je lansirana pre više od 60 godina, Gucci Jackie i dalje dominira bez izuzetka.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate