1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Izabran najstilizovaniji muškarac 2023....

Izabran najstilizovaniji muškarac 2023. godine: Da li ste iznenađeni?

13. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Odluka mnoge zatekla...

Brzinom od koje nam se vrti u glavi Timoti Šalame dospeo je na vrh liste najvećih zvezda današnjice i najtraženijih glumaca mlađe generacije.

Timoti Šalame

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Harizma, talenat, pojava koja u potpunosti odgovara onom što traže milenijalci, ali i ono nešto, za tren oka su izdvojili zgodnog dvadesetosmogodišnjaka iz mora aktuelnih selebritija čiji sjaj ima rok trajanja jer mu nedostaje intenzitet.

Kim Kardašijan je izabrana za muškarca godine, i uopšte se ne šalimo

Krajem svake godine magazin GQ proglašava naj-naj pripadnike jačeg pola (često se u igri nađe i poneka dama), a kada je reč o nadmetanju za najbolje stilizovanog muškarca 2023, tu nije bilo dileme. Ko bi drugi mogao?

Timoti Šalame

Photo by Kristy Sparow/Getty Images

Timoti je odneo pobedu bez mnogo muke. Pretio mu je, doduše, veteran Dejvid Bekam, koji je već dve decenije ikona stila, pa mu više i nisu potrebna dodatna priznanja.

Mladi glumac, koji se odlično snalazi u ovom svom vratolomnom usponu, trijumfovao je na još nekim izborima u kojima je učestvovalo na desetine hiljada glasača iz celog sveta.

Tako ga je vrlo uticajno Udruženje nezavisnih kritičara proglasilo najzgodnijim frajerom 2023, a glavna konkurencija bio mu je kolega Leonardo Dikaprio. No, izgleda je Leovo vreme prošlo.

Timoti Šalame

Photo by Momodu Mansaray/Getty Images

Senzacionalni Šalame osvaja i profesionalna priznanja. Bio je nominovan za Oskara i Zlatni globus za ostvarenje Call me by your name, a tu su još neke uloge vredne pomena. Rimejk Dine, na primer, ili najnovija u mjuziklu Vonka.

Čvrsto čuva tron – Margo Robi zvanično najlepša i najuspešnija žena 2023. godine

Poseduje neobičan stil koji je svima zapao za oko, a još nijednom crvenim tepihom nije prošetao u nekom dosadnom izdanju, naprotiv.

Verovatno je zahvaljujući istančanom ukusu za modu postao prvi muškarac koji se pojavio na naslovnoj strani britanskog izdanja magazina Vogue.

Timoti Šalame

Photo by Joe Maher/Getty Images for Warner Bros. Pictures

Ipak, mnoge pripadnice lepšeg pola razočarale su se kada su čule da se smuvao sa Kajli Džener. Nije ona njegova šolja čaja, smatraju. Ili je sve samo dobar marketing Ljubav ili šala, tek, njih dvoje su vezu potvrdili na dodeli Zlatnih globusa.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Getty Images for Warner Bros. Pictures