San svake žene: Jovana Joksimović pokazala burmu vrednu 3.500 evra (foto)

05. децембар 2023.

| Tamara Roksandić
Specijalno izrađena za nju

Jovana Joksimović davne 2012. godine prvi put izgovorila je sudbonosno „da“ suprugu Željku na Maldivima, da bi dve godine kasnije organizovali crkveno venčanje i veliku proslavu za porodicu i prijatelje.

Pre jedanaest godina jedna od glavnih tema bila je burma Jovane Joksimović, kao i njena cena, a do danas nismo imali prilike da vidimo kako izgleda famozni prsten.

Burma Jovane Joksimović

Instagram

Poznati supružnici nisu štedeli kada je bilo reči o venčanju, kasnije i svadbi, te se neretko polemisalo o ciframa koje su izdvojili za burme.

Prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata sa pave dijamantima iz „Bulgarijeve“ kolekcije „Zero“, koja su se radila po specijalnoj narudžbini za Jovanu i Željka su od neprocenljive vrednosti.

Veče glamura u centru Beograda, poznate dame oduševile haljinama (foto)

Tada je na zvaničnom sajtu pomenutog brenda nakita burma Jovane Joksimović koštala 4650 dolara, odnosno 3500 evra, a sada konačno imamo prilike da vidimo kako izgleda čuveni prsten.

Voditeljka je jutros pozirala u studiju jutarnjeg programa u pauzi, a u krupnom kadru je burma kao i jarko crveni karmin koji joj savršeno pristaje.

Zlatni prsten koji po sredini ima sitne dijamante na voditeljkinoj ruci stoji tik uz verenički prsten, te je svima jasno da mesta o krizi u braku Jovane i Željka nema.

Iako se svašta piše prethodnih dana o njima, voditeljka i muzičar žive u harmoničnom odnosu, ne obazirući se na negativne komentare koje neretko pročitaju na društvenim mrežama.

Burma Jovane Joksimović

Instagram

Izvor slike: Instagram

Nastavite da čitate