1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Najlepše vereničko prstenje u...

Najlepše vereničko prstenje u 2023. godini

19. фебруар 2023.

| Jovana Jevtić
Sezona venčanja je pred vratima, a svaka priprema za venčanje počinje izborom vereničkog prstena. Najlepše vereničko prstenje u 2023

Sa prolaskom zimskih praznika približava se proleće, a samim tim i sezona venčanja. Već sada mnoge buduće mlade brinu se o haljini, torti, lokaciji i svim drugim detaljima koji predstoje kako bi dan bio upravo onakav kakvim su ga mladenci zamislili. Međutim, sve u vezi sa planiranjem venčanja započinje se sa jednim vereničkim prstenom. Pogledajte najlepše vereničko prstenje u 2023. godini.

Već smo se susreli sa nekoliko moćnih trendova u izboru vereničkog prstena. Na primer, popularno je vereničko prstenje sa kamenom u boji, zatim sa mnoštvom sitnih kamenčića umesto jednog velikog, ali i tajna poruka na prstenu načinjena od dragog kamena. Pogledajte ove, ali i druge trendove kada je u pitanju vereničko prstenje.

Najlepše vereničko prstenje u dolazećoj sezoni venčanja

Klasika nikad ne izlazi iz mode

Pored svih moćnih trendova, klasično prstenje je uvek na prvom mestu. Ono što se u poslednjih nekoliko godina može primetiti je potražnja za okruglim kamenjem koja je sve veća i veća. Osim okruglog klasičnog prstena iz mode nikada neće izaći ni dugi i ravno rezani dijamanti. Ovakvo kamenje deluje mnogo veći od okruglog dijamanta koji košta isto.

 

Sitni kamenčići kao okvir

Jedan od trendova kada je u pitanju najlepše vereničko prstenje je prsten koji nije ukrašen samo jednim kamenom, nego je uokviren sitnim kamenčićima. Popularnost ovog prstenja sve je veća iz dana u dan.

 

Neobični oblici

Kada se pravi lista najlepšeg vereničkog prstenja u 2023. godini ta lista ne može biti dobra ukoliko na njoj nije vereničko prstenje koje nije namešteno na uobičajeni način. Na primer, popularno je okrenuti kamen u suprotnom pracu. Činjenica je da kamen predstavlja vanvremensku mogu, ali zašto ne začiniti ga razigranošću? Različiti oblici i boje takođe mogu poslužiti da izaberete jedinstven verenički prsten.

 

Održivo kamenje

Svet želi održivu modu. Ljudi su sve ekološki svesniji i sve je veća potražnja za stvaarima koje su nastale na održiv način. Isto je i sa prstenjem. Reciklaža laboratorijskih dijamanata i antičkog kamenja je ekološki prihvatljivo vereničko prstenje.

Najlepše vereničko prstenje 2023: Lična poruka

Verenički prsten koji nosi ličnu poruku veoma je romantično rešenje. Bez obzira na to kakav je izgled prstena sa porukom, on ima posebnu vrednost jer je to simboličan način da partneri iskažu svoju ljubav.

Kakvo je vaše mišljenje o najpopularnijem i najlepšem vereničkom prstenju u 2023?

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Oat_Phawat/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate