1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Getty Images potvrdio sumnju...

Getty Images potvrdio sumnju da je video Kejt Midlton uređivan

03. април 2024.

| Miljana Momirović
Zvanična informacija koja se čekala.

Nakon operacije abdomena u januaru, nije se mnogo znalo o Kejt Midlton. Nakon brojnih teorija zavera, čini se da je njen video izazvao dodatne sumnje.

Nekoliko nedelja javnost nije znala šta se dešava sa princezom koja je nedavno objasnila da se nalazi u ranoj fazi preventivne hemoterapije jer joj je dijagnostikovan rak. Potresan govor Kejt Midlton je, čini se, samo privremeno smirio javnost.

Video Kejt Midlton na Getty Images

Video iz kraljevske palate emitovan je na BBC pre nego što je objavljen na zvaničnim nalozima društvenih mreža. Iako je brzo stavio tačku na većinu teorija zavere, video je izazvao nove tvrdnje navodeći vodeći BBC Studios da izda izjavu kojom potvrđuje da nisu izvršene nikakve izmene.

Zašto je video Kejt Midlton opet izazvao sumnje?

Međutim, ove nedelje je kratki video ponovo dospeo na naslovne strane pošto je foto agencija Getty Images dodala napomenu urednika snimka, koji je dostupan za preuzimanje iz njihove baze podataka.

Šta je agencija Getty Images izjavila?

U označenom video snimku Kejt Midlton koji detaljno opisuje njenu dijagnozu raka, u napomeni urednika piše: „Ovaj isečak iz Handout-a je obezbedila organizacija treće strane i možda se ne pridržava uređivačke politike Getty Images-a.

Dodatne informacije koje je dao Getty Images nastavljaju da je video „dostavila Kensingtonska palata“ i napominje da je snimljen 20. marta 2024. u Vindzoru, dva dana pre nego što je zvanično emitovan.

Iako Getty Images nije odmah razjasnio zašto video nije podržao njihove uređivačke standarde, prema The Independent i Business Insider, foto agencija je na kraju prokomentarisala napomenu urednika u ponedeljak. Predstavnik kompanije je navodno objasnio da je standardna praksa da se napomene urednika prikače na video sadržaj koji je distribuirala treća strana. U ovom slučaju, Kensingtonska palata, koja im je dostavila video, smatra se trećom stranom.

U jeku kontroverze o fotošopu povodom Dana majki, ovaj video Kejt Midlton takođe izaziva sumnju da je uređen uz pomoć AI zbog pojedinih nelogičnosti.

Izvor slike: Leon Neal/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate