1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Već imamo haljinu godine,...

Već imamo haljinu godine, ponosno je nosi devojka Lazara Ristovskog, Anica (foto)

19. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Blistaju!

Carska palata u Austriji bila je tesna da sinoć primi sve koji su poželeli da uživaju na tradicionalnom svetosavskom balu, 25. po redu ove godine.

Među zvanicama bilo je dosta javnih ličnosti, među kojima prva dama Tamara Vučić, Željko i Jovana Joksimović, Nikola Rokvić, Jelena Gavrilović sa verenikom. Ipak sve poglede prikupila je devojka Lazara Ristovskog, Anica koja je blistala.

Devojka Lazara Ristovskog

Tamara Roksandić

Sve zvanice potrudile su se da blistaju na ovoj važnoj ceremoniji, a popularni glumac i njegova lepša polovina s pravom su proglašeni za najstilizovaniji par.

Naime, Anica se odlučila za dugu, balsku haljinu boje kože sa otvorenim dekolteom na kojem su dominantni sitni detalji, dok se donji deo od tila u nekoliko slojeva prostirao do poda.

Veče glamura u centru Beograda, poznate dame oduševile haljinama (foto)

Od asesoara je imala decentnu krunu na glavi koja se savršeno uklopila kako u čitav stajling, tako i u frizuru koja je bila podignuta u nisku punđu.

Glumac je lepšoj polovini potpuno parirao kada je reč o stajlingu, a kako ne voli da eksperimentiše odlučio se za proverenu kombinaciju – crno odelo, bela košulja i leptir-mašna.

Devojka Lazara Ristovskog

Tamara Roksandić

Devojka Lazara Ristovskog cele večeri je uživala na Svetosavskom balu, a mnogi koji su ugledali popularni par prokomentarisali su da su veoma skladni, poželevši im da uskoro stanu na „ludi kamen“.

Ko zna, možda se to i dogodi u godini pred nama.

Izvor vesti: Gloria.rs

Izvor slike: Instagram

Nastavite da čitate