1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trening poznatih: Kako trenira...

Trening poznatih: Kako trenira Sloboda Mićalović?

13. март 2024.

| Miljana Momirović
Nije potrebno više od 15 minuta.

Važi za jednu od najpoznatijih glumica ali pored toga, na njen izgled mnogima pada vilica. U nastavku pogledajte kako Sloboda Mićalović trenira.

Istina je da genetika igra veliku ulogu ali uz dobru rutinu i adekvatan režim ishrane, ništa nije nemoguće. I glumica to veoma dobro zna. Ipak, trening koji preferira ne oduzima više od 15 minuta dnevno.

Kako trenira Sloboda Mićalović?

Od pozorišnih predstava do filmskih uloga, iz godine u godinu, Sloboda Mićalović uvek je važila za prelepu ženu u dobroj formi. Iako je poznato da vodi računa o ishrani, svi su se pitali kako trenira ova glumica. Tačan odgovor nismo dobili ali prema svemu sudeći, imamo predstavu kako bi njen trening mogao da izgleda.

Šta je zidni pilates koji Sloboda Mićalović radi?

Pre nekoliko meseci Sloboda Mićalović je zapratila Instagram stranicu koja pokazuje primere zidnog pilatesa i time pokazala kakve vežbe preferira. Zidni pilates je nedavno postao veoma popularan jer za samo 28 dana i 15 minuta dnevno možete postići izvanredne rezutate.

Reč je o treningu za koji su potrebne samo strunjača ili podna prostirka i zid. Na prvi se može činiti jednostavno ali iako nije potrebno opterećenje, ove vežbe zaista jačaju mišiće stomaka, leđa, ruku, zadnjice i grudi.

Kombinacija vežbi, konstantne tenzije i ponavljanja doprinosi aktiviranju velikog broja mišića zbog čega je zidni pilates idealan za održavanje linije. Ovakav tip treninga omogućava veću pokretljivost i elastičnost, o čemu svedoči i fotografija koju je Sloboda Mićalović objavila na Instagram profilu.

 

Izvor slike: R.Z./ATAImages

Nastavite da čitate