1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sidni Svini na premijeru...

Sidni Svini na premijeru horor filma povela svoje bake

21. март 2024.

| Miljana Momirović
"Nije za one sa slabim srcem."

Trenutno jedna od najpopularnijih glumica Sidni Svini svoj holivudski uspeh podelila je sa najdražim članovima svoje porodice.

Nakon planetrnog uspeha skorašnjeg filma Anyone But You u kom glumica ima glavnu ulogu, neumorno nastavlja sa snimanjima. Nedavno je održana premijera horora Immaculate, a Svini je sa sobom odlučila da povede i pratilje.

Sidni Svini na premijeru filma Immaculate sa bakama

Dok je svratila u Studio 1A da razgovara sa voditeljima Today, zvezda serije Euphoria je rekla da je uspela da pronađe način da njene bake budu deo njenog novog horor filma, Immaculate.

„Odvezla sam ih u Italiju i morale su da me posete na snimanju“, rekla je Svini. „Napravila sam od njih statiste kao časne sestre, a onda sam ih dovela na premijeru u L.A. Bile su tako uzbuđene.“

sidni svini premijera immaculate

Nova uloga Sidni Svini u horor filmu

U Immaculate, Sidni Svini glumi časnu sestru koja je svedok svojevrsnog zlokobnog „čuda“. Ovo je veliko odstupanje od njenih dosadašnjih uloga, zbog čega i jeste bila tako uzbuđena.

„To je izazovan lik“, nastavila je. „Zanimljiva priča. Dopao mi se horor. Uzbudljivo je.“

Svini priznaje da čak i kada su njene bake na snimanju da bi razvedrile raspoloženje kao statisti, film je mračan i nije za one sa slabim srcem.

„Mislim da će biti pomešane reakcije, i to mi se sviđa“, rekla je ona o kontroverznom završetku filma i priznala da je svojom ulogom u filmu „pomerila granice“.

„Volim kada filmovi ili završeci stvaraju diskusiju — debatu“, nastavila je ona. „Mislim da će to biti divlja vožnja za neke ljude. Volimo da pomeramo granice.“

Pa, nije iznenađujuće što se baš sa svojim bakama pojavila na premijeri filma koji izlazi 22. marta 2024. godine.

Izvor slike: Amy Sussman/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate