1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Rajan Gosling nastupio na...

Rajan Gosling nastupio na dodeli Oskara 2024. bez supruge

12. март 2024.

| Miljana Momirović
Nije bila u publici da ga podrži.

Čini se da joj je dosta Kena. Nakon što je Rajan Gosling nastupio na dodeli Oksara 2024. godine, supruga Eva Mendes mu je poručila samo jedno.

Rajan Gosling ne izlazi iz centra pažnje, posebno nakon planetarnog uspeha Barbie filma tokom prošle godine. Iako mu je promakla nagrada za Najboljeg sporednog glumca, definitivno je napravio performans koji zaslužuje priznanje.

Rajan Gosling nastupio na dodeli Oskara 2024.

Iako su godinama u braku, Rajan Gosling i njegova supruga Eva Mendes se ne pojavljuju često na crvenom tepihu. Čak ni na dodeli Oskara 2024. godine, ona nije bila njegov „plus 1“. Umesto toga, Ken je poveo svoju sestru Mandi, kao što je to učinio i 2017. godine. Njih dvoje su se dobro proveli, a supruga ga je podržavala od kuće (tako se makar činilo).

Kako je Eva Mendes reagovala na nastup?

Nakon što je Rajan Gosling nastupio sa pesmom I’m Just Ken, priredivši urnebesan performans, njegova supruga je objavila simpatičnu fotografiju sa još smešnijim natpisom:

„Odveli ste Kena čak do Oskara, RG. Sada se vrati kući, moramo da stavimo decu na spavanje“, napisala je Eva Mendes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Natpis prati fotografija glumice u roze blejzeru koji odgovara onom koji je Gosling nosio tokom svog nastupa, zajedno sa naočarima za sunce i kaubojskim šeširom. Mnogi su posumnjali da se ona ipak nalazi sa njim na dodeli Oskara ali u garderoberu.

Zašto se Rajan Gosling odselio iz Los Anđelesa?

Rajan Gosling i Eva Mendes imaju dve ćerke: sedmogodišnju Amadu i devetogodišnju Esmeraldu. Prema jednom izvoru bliskom paru, Gosling i Mendes su se odselili iz Los Anđelesa jer „nisu želeli da devojčice odrastaju u blizini druge dece slavnih“.

Uprkos tome što su dve najpoznatije osobe na planeti, zvezde žele relativno normalan život za svoje ćerke. Imajući taj kontekst na umu, jasno je da je Mendesova objava na Instagramu samo šala Raj- i da je Gosling takođe praktičan roditelj.

Izvor slike: Sonia Recchia / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate