1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ema Stoun primila Oskara...

Ema Stoun primila Oskara 2024. u pocepanoj haljini

11. март 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte kako je izgledao njen govor.

Sinoć je održan Oskar 2024. ali nije sve bilo savršeno. Kada je primila nagradu za Najbolju glumicu, Ema Stoun je pokazala kako joj je pocepana haljina.

Da biste prisustvovali dodeli Oskara, čitavi timovi brinu o tome da poznate ličnosti izgledaju impresivno od početka do kraja večeri. Ipak, pokazalo se da (ponekad) život ima druge planove.

Najbolja glumica: Ema Stoun

Obučena u prelepu korsetiranu haljinu sa potpisom brenda Louis Vuitton, Ema Stoun je impresionirala sve prisutne na dodeli Oskara 2024. godine. Glumica, nominovana za Najbolju glumicu, znala je da će biti u centru pažnje i iz tog razloga se odlučila baš za ovaj model.

Kako je Ema Stoun primila Oskara 2024. godine?

Iako je konkurencija bila jaka, Ema Stoun, jedna od najpoznatijih holivudskih riđokosa, odnela je kući nagradu za svoju ulogu u filmu Jadna Stovrenja. Ipak, iako ima samo 35 godina, ovo je njen drugi Oskar  (za film La La Land je osvojila prvu nagradu).

Sa mnogo emocija, suza radosnica i velikim poštovanjem prema timu i glumačkoj ekipi, Ema Stoun je održala govor nakon što je primila nagradu. Istakla je da se nezgoda sa haljinom verovatno dogodila za vreme nastupa Rajana Goslinga I’m Just Ken. Čak ni pocepana haljina je nije omela u svojoj nameri da iskaže zahvalnost svojoj porodici, ćerkici i suprugu.

Pre nego što se okrenula da izađe sa bine rekla: „Ne gledajte u moju haljinu.“

Izvor slike: Rodin Eckenroth / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate