1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Velika tuga: Preminuo Metju...

Velika tuga: Preminuo Metju Peri (54)

29. октобар 2023.

| Stana Luković
Zvezda serije "Prijatelji" pronađena mrtva

Vest da je preminuo Metju Peri načisto je porazila svet.

Glumac, najpoznatiji po ulozi u sitkomu “Prijatelji”, pronađen je mrtav u svom domu, preneli su američki mediji. Imao je 54 godine.

Izvori iz policije rekli su za Los Anđeles Tajms da je Perija pronašla ekipa Hitne pomoći – bio je bez svesti u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Anđelesu. Pokušaji reanimacije nisu bili uspešni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PopCulture (@popculture)

LA Tajms i sajt TMZ, koji su prvi objavili vest, rekli su da nema znakova koji bi ukazali da je još neko bio u kući u trenutku smrti.

Njegovi publicisti i drugi predstavnici nisu odmah odgovorili na zahtev agencije AP za komentar. Na molbu AP-a da potvrdi da je policija izašla na lice mesta na kućnu adresu Perija, pripadnik policije Los Anđelesa Drejk Medison rekao je da su otišli tamo „zbog istrage smrti muškarca u 50-im godinama”.

Preminuo Metju Peri, ovo je uzrok smrti

Kako strani mediji prenose, Metju Peri se navodno utopio u svom stanu u Los Anđelesu. Jedan od izvora rekao je da su ga policajci pronašli u đakuziju i da nisu pronađeni nikakvi narkotici u blizini tela.

Takođe, navodi se da smrt nije bila nasilna, niti da je neko pokušao da ubije glumca.

Metju Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u popularnoj seriji „Prijatelji“ iz devedesetih godina, koja je imala 10 sezona. On se pojavljuje u svakoj od 234 epizoda. Njegov lik bio je omiljen među fanovima, a i replike su često citirane i postale deo uličnog govora.

Iako je na ekranu delovao vedro i simpatično, Peri je patio iza kulisa, posebno zbog svoje zavisnosti o drogama i alkoholu, naročito analgeticima. Kroz godine je stvorio zavinosnost prema vikodinu, čak i dok je bio deo „Prijatelja“, i više puta je boravio u rehabilitacionim centrima.

Neverovatan je i šokantni podatak je da je bio na detoksikaciji čak 65 puta.

Izvor slike: Photo by Kevin Winter/Getty Images

Nastavite da čitate