1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Šta je Metju Peri...

Šta je Metju Peri poklonio Loren Grejem pre smrti?

09. април 2024.

| Miljana Momirović
Bili su veoma bliski.

Metju Peri je preminuo prošle godine ali mnogi ga se i dalje prisećaju. Ponovo se oglasila i važna žena u njegovom životu, Loren Grejem.

Ovaj 54-godišnji glumac bio je najpoznatiji po svom omiljenom liku iz serije Prijatelji, Čendler Bing.  Ipak, poslednjih godina najslavniji po svom doprinosu koji je podigao svest o zloupotrebi supstanci nakon sopstvenih iskustava.

Metju Peri i poklon za Loren Grejem

Šest meseci od njegove tragične smrti, bliski prijatelji glumca podelili su sećanja i anegdote o njemu. Glumica Loren Grejem je otvorila dušu o preminulom prijatelju tokom njene nedavne turneje.

U kakvom odnosu su bili Metju Peri i Loren Grejm?

Poznato je da su Loren Grejem i Metju Peri bili bliski, radili su zajedno u više navrata, a glumac Prijatelja ju je jednom nazvao „jednom od (njegovih) omiljenih ljudi“.

„Iako tehnički nikada nije bio dečko, bio je uvek u mom životu“, prisetila se Grejem nedavno, preko Deadline-a, nazvavši Perija „konstantnim prijateljem“.

„Protezali bismo se godinu dana, onda bi se on vratio u moj život, a upravo se vratio u moj život prošle godine.“

Poklon za Loren Grejm

Grejem je takođe ispričala o slatkom poklonu koji je dobila od Perija samo nekoliko meseci pre nego što je preminuo. Glumac iz Prijatelja joj je poklonio piklbol za njen rođendan u martu 2023. godine

Prema njenim rečima, Peri je „zaista voleo tenis i piklbol“, a poklon je popratio karticom na kojoj je pisalo „Budi starija“.

Knjiga koju je Metju Peri napisao pre smrti

Grejem je takođe nastavio da se priseća uspeha Perijevog bestselera iz 2022. godine, Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar, objašnjavajući koliko je ponosan na uticaj koji je imao.

„Uteha koju dobijam što sam ga videla u vreme kada sam ga videla bila je da je bio toliko oduševljen kako je njegova knjiga primljena“, priseća se ona. „I ne samo zato što je bila ogroman uspeh, već zato što je njegovo životno delo na neki način postalo , ‘Kako mogu da se vratim? Kako mogu da pričam o borbama koje sam imao i nadam se da pomognem nekom drugom?“

Ovo je nešto o čemu je Grejem takođe ranije govorila na CBS Morningsu, podsećajući da je „prošle godine bio tako ponosan na knjigu koju je napisao i na to koliko je ljudi dirnula. Bio je to uspeh koji mu je doneo nivo sreće koji nisam videla na njemu zaista dugo, tako da mi je to lepo sećanje.”

Nastavićemo da ažuriramo ovu priču.

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate