1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Dženifer Aniston i Dejvid...

Dženifer Aniston i Dejvid Švimer u reklami za Superbol 2024.

07. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Ovo je presmešno.

Nikada nećemo zaboraviti žarku hemiju na ekranu između Dženifer Aniston i Dejvida Švimera u seriji Prijatelji — ali izgleda da Dženifer Aniston jeste.

Nekadašnji par se ponovo okupio za reklamu za Superbol 2024. godini u kojoj ona zaboravlja da su bili zajedno.

Bivši Prijatelji: Dženifer Aniston i Dejvid Švimer

Dok su glumili Rejčel Grin i Rosa Gelera u seriji Prijatelji, svi su nagađali hoće li zaista završiti zajedno i živeti srećno do kraja života. I stvarno, na dugo očekivanom okupljanju glumačke ekipe 2021. godine, par je priznao da su se oboje jako zaljubili.

„To je bilo kao da dva broda prolaze jer je jedan od nas uvek bio u vezi, a tu granicu nikada nismo prešli i poštovali smo to“, rekao je tada Švimer.

„Iskreno, sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: ‘Biće velika šteta ako se prvi put ti i ja zaista poljubimo na nacionalnoj televiziji'“, dodala je Anistonova.

Zbog svih dešavanja između njih, ova reklama je prosto urnebesna.

Dženifer Aniston u reklami za Superbol 2024.

Nakon što je Anistonova naručila od Uber Eats-a i rekla dostavljaču da, da bi se setila nečega, mora da zaboravi nešto drugo kako bi „napravila malo prostora“ u mozgu, nailazi na svog bivšeg kolegu.

Dok Švimer ulazi u prijateljski zagrljaj, Anistonova ga je odgurnula i upitala: „Da li se znamo?“ na veliko zaprepašćenje Švimera.

Anistonova je zatim zatražila „nagoveštaj“, pa joj Švimer kaže da su „radili zajedno 10 godina“. To, naravno, znači koliko je serija Prijatelji bila u programu.

„Deset godina! Bio si sjajan“, odgovara Aniston.

„Još uvek ne znaš, zar ne?“ Švimer kaže, već razočaran i verovatno priželjkivajući da su ostali prijatelji i u stvarnom životu.

„Ne znam“, priznaje Aniston, pre nego što je otišla i rekla: „Kao da bih zaboravila 10 godina svog života.“

„Mrzim ovaj grad“, kaže nezadovoljni Švimer.

Jadni Ros. Čini se kao da definitivno NISU BILI na pauzi.

 

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: Getty Images/Handout