1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje odevne kombinacije Dženifer...

Najbolje odevne kombinacije Dženifer Aniston u fazi Rejčel Grin

26. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
8 stajlinga koji se pamte.

U svetu postoje dve univerzalne istine: Dženifer Aniston jednostavno ne stari, a odevne kombinacije Rejčel Grin ne izlaze iz mode.

Modni stil (I kosa, naravno) glumice je obeležio 90te, a njen kul i ženstveni izgled je nešto čemu težimo u 2024. godini. U nastavku smo izdvojili njena najbolja izdanja.

Odevne kombinacije Dženifer Aniston u seriji Prijatelji

Naravno, i Monika i Fibi iz serije Prijatelji su imale odevne kombinacije koje će se dugo pamtiti ali Rejčel dominira. Retko je nosila nešto što mi danas ne bismo rado nosili, a s obzirom da je prošlo više od 25 godina, to nešto govori. Pa, ako niste sigurni kako da danas stilizujete izgled, pitajte Dženifer Aniston.

Sezona 3, 9. epizoda

Kada pomislimo na epizodu Dana zahvalnosti, na pamet nam odmah pada ovaj stajling. Rejčel Grin jednostavno želi da joj bude udobno i ništa je neće sprečiti u tome.

Dženifer Aniston: Sezona 10, 8. epizoda

Iako uživa u ležernom stilu, niko ne pravi tako dobre mode preokrete kao Rejčel Grin. Pozajmite inspiraciju od Dženifer Aniston u ovoj epizodi i obucite crni prsluk preko bele košulje. Uz farmerke i čizme na štiklu, ovakav stajling je savršen i za kancelariju i za izlazak.

Rejčel Grin: Sezona 8, 9. epizoda

Zvezda ove epizode ​​bio je Bred Pit, ali drugoplasirana je bila ova ženstvena bluza koja je svima privukla pažnju.

Sezona 6, 9. epizoda

Još jedan Dan zahvalnosti, a Rejčel Grin se nije najbolje snašla u tome kako da pripremi večeru ali je dobro znala kako da izabere savršeni džemper. 

Dženifer Aniston: Sezona 1, 9. epizoda

Dženifer Aniston kao Rejčel Grin u njenoj prvoj odevnoj kombinaciji za Dan zahvalnosti možda izgleda i najbolje. Jednostavnost ovog džempera sa crnim pantalonama vrišti „Ne moram previše da se trudim da bih bila najbolje obučena na večeri.“

Sezona 4, 8. epizoda

Da, Ros je bio najgori u ovoj epizodi, ali Rejčelin šik slojeviti izgled bio je (skoro) dovoljno ometajući da ukrade celu epizodu.

Sezona 5, 8. epizoda

Crveni džemper na Dan zahvalnosti nije baš nova ideja, ali Rejčel ga čini da funkcioniše na potpuno nov način sa resama koji ga začinjava. Kada je upotpunjen srebrnim dodacima, to je jednostavan stajling koji izgleda vrlo formalno.

Rejčel Grin: Sezona 7, 8. epizoda

Raznolikost tekstura čini potpuno crnu odeću zanimljivom, posebno sa kožnom suknjom i čizmama do kolena. Vrišti „Vratila sam se sa Nedelje mode“ na suptilno šik način.

 

Izvor slike: Getty Images / Stringer/GettyImagesEntertainment, Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate