1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sezona 5 serije You...

Sezona 5 serije You stiže: Pen Badglej na snimanju

01. април 2024.

| Miljana Momirović
Evo šta i kada možemo očekivati.

Serija You uskoro dobija nastavak jer je Pen Badglej, mnogima omiljeni Netflix serijski ubica ponovo na snimanju u Njujorku.

Na kraju četvrte sezone (upozorenje na spojler), Džo Goldberg  (kog igra Pen Badglej) vraća svoj identitet i vraća se u svoj voljeni Njujork, sada sa Kejt (Šarlot Riči) na njegovoj strani. Ovo ostavlja sledeću sezonu da sledi stopama prve sezone u Njujorku, savršen trenutak za puni krug.

Pen Badglej snima novu sezonu serije You

Zasnovana na bestseler romanima Kerolajn Kepnes, originalna Netflix serija You prati Džoa Goldberga dok ljubav brzo prelazi u opsesiju iznova i iznova.

Netflix je sada potvrdio da je snimanje sezone 5 počelo u Instagram objavi:

„Najzad tamo gde je sve počelo. 5. i poslednja sezona You je sada u produkciji“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Kada stiže sezona 5 serije You?

Četvrta sezona je objavljena pre godinu dana, u martu 2023. godine, i nije potvrđen datum objavljivanja pete sezone. Ali s obzirom na to da kamere već rade, čekanje ne bi trebalo da bude predugo.

Šta je Pen Badglej otkrio o novoj sezoni?

Pen Badglej je zadirkivao fanove na TUDUM događaju 2023. o tome šta mogu da očekuju od poslednje sezone. „Čuo sam da ste na ivici svojih stolica, čekate i pravite teorije zavere o epskom završetku serije You„, rekao je u prethodno snimljenoj poruci. „Još važnije, s obzirom na to šta će, ili da kažem koga, Džo će naići na to kada se konačno vraća u Njujork. Mada još ne mogu da kažem ko je u pitanju. Svi znamo da ima mnogo labavih krajeva u Džoovoj prošlosti. Pitanje je: ko si ti?“

Izvor slike: Michael Loccisano/Staff/GettyImagesEntertainment