1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kraljevska porodica na Met...

Kraljevska porodica na Met Gala: Samo dva člana su prisustvovala

07. мај 2024.

| Miljana Momirović
Potpuno neočekivano.

Met Gala 2024. se održala sinoć i samo odabrane ličnosti su imale priliku da prisustvuju, a spekulisalo se da će se pojaviti i kraljevska porodica.

Godišnji događaj, nesumnjivo najznačajniji u modnom kalendaru, najpoznatiji je po crvenom tepihu, sa isključivo odrabanim gostima koji postaju kreativni sa zvaničnim kodeksom oblačenja.

Ipak, uvek je glavna dilema: ko će se pojaviti na Met Gala?

Met Gala 2024.

Tema Met Gala 2024. je „Bašta vremena“, inspirisana kratkom pričom J.G. Balard. Poput čuvenog gela, na crvenom tepihu se moglo videti pretršt gotike i tamnih cvetova. Modna ceremonija se održala 6. maja, a brojne ličnosti su ušle u istoriju mode zahvaljujući kreacijama koje su poneli.

Da li je kraljevska porodica prisustvovala Met Gala?

Mnogo je spekulacija oko potencijalnog iznenađujućeg pojavljivanja princa Harija i Megan Markl, sa nadom da će kraljevska porodica ulepšati ovogodišnju Met Gala. Ipak, nakon bližeg razmatranja, to je malo verovatno jer su samo dva člana britanske kraljesvke porodice ikada prisustvovale ceremoniji.

Prva je  bila princeza Dajana, koja je slavno stigla na Costume Institute Benefit 1996. u mornarskoj svilenoj haljini ukrašenoj čipkom iz Dior kolekcije.

Više od 20 godina kasnije, princeza Beatris je postala druga članica britanske kraljevske porodice koja je prisustvovala Met Gala, iznenađujuće se pojavivši 2018. godine u haljini Alberta Ferretti.

princeza Beatris Met Gala 2018

Nažalost, ni 2024. godine nismo imali priliku da vidimo pojavljivanje kraljevske porodice ali nastavljamo da pratimo dešavanja.

Izvor slike: Noam Galai/Stringer/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate