1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Marijana Mateus u 51....

Marijana Mateus u 51. godini svojim izgledom zadala zadatak mnogima!

04. април 2023.

| Jovana Jevtić
Marijana Mateus je na jesen napunila 51 godinu i pokazala svima da disciplina i redovno vežbanje osiguravaju mladolikost.

Ne može mnogo osoba da se pohvali svojim savršenim izgledom u šestoj deceniji. Za dobar i mladolik izgled potrebno je mnogo napora, pažnje i odricanja, a sve to govori mnogo o karakteru osobe. Jedna od osoba koje su svakako zadržale svoj devojački izgled i u periodu kada je normalno da se na licu pojave bore i da se dobije koji kilogram više je Marijana Mateus.

Mnogi ljudi koji to ne znaju, ne bi mogli ni naslutiti da je ona pre nekoliko godina postala i baka. Jedna od najuspešnijih žena na našim prostorima proslavila se pre svega kao modna kreatorka, a osim toga svoju umetničku snagu pokazala je i knjigom Amouage u kojoj je iskreno opisala svoj životni put.

Marijana je na jesen napunila 51 godinu, a još uvek se može pohvaliti izgledom poput devojčice. Međutim, možda je za njenu lepotu zaslužna genetika, ali za njeno zanosno telo zaslužna je sama. Naime, Marijana Mateus već nekoliko puta pokazala nam je da voli svakodnevno da vežba i da je time sebi obezbedila vitku liniju i nakon dvadesetih i tridesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Dakle, da biste osigurali ovakvu figuru, potrebno je pre svega da budete karakter. Slike Marijane Mateus iz teretane najbolje svedoče o tome. Ženstvenim oblinama i uskim strukom koji ona nosi ponosno nosi ne mogu se pohvaliti ni mnoge devojke mnogo mlađe od nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Njena lepota i mladolikost mnoge ostavljaju bez daha, a o tome govori i činjenica da joj nisu mogli odoleti ni neki od najlepših i najupešnijih muškaraca. Osim lepotom, Marijana je više puta uspela da se pohvali svojim brojnim talentima i harizmom koja je krasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Njen izgled mogao bi biti motivacija svima onima koji žele da dovedu svoju liniju i zdravlje u red jer nam je svima predočila da se rezultati postižu isključivo radom na sebi.

Druge poznate dame koje su zadržale svoj devojački izgled

Ana Mihajlovski

Već više od dvadeset godina Ana Mihajlovski javnosti je poznata kao jedna od najlepših žena. Kao vrlo mlada devojka Ana je započela svoju televizijsku karijeru i od tada ne možemo reći da se ona mnogo promenila. Voditeljka ima četrdeset godina i može se pohvaliti izgledom dvadesetogodišnjakinje.

Ana Mihajlovski

prtsc

Kao i u slučaju Marijane Mateus, Ana Mihajlovski takođe vodi zdrav život, a ponekad nas obraduje i ponekom fotogradijom iz teretane kada nam stavi do znanja da iza prelepog izgleda stoji naporan rad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Mihajlovski (@ana_mihajlovski_)

Nataša Bekvalac

Pevačica koja je u septembru napunila 42 godine svoju publiku uvek iznenađuje svojim besprekorno izvajanim telom. Nataša Bekvalac više puta je na svom Instagram profilu obaveštavala publiku o svojim zdravim navikama, zdravoj ishrani i redovnim treninzima, a osim toga njeni nastupi su vrlo energični i zahtevaju da uvek bude u dobroj kondiciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nakon fotki ovih poznatih dama koje su uložile mnogo truda i discipline u to da tako dobro izgledaju i nakon četrdesete godine, možemo zaključiti da je sve stvar volje i karaktera.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate