1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Biljana Tipsarević na Instagramu...

Biljana Tipsarević na Instagramu najavila novu kolekciju

27. март 2023.

| Jovana Jevtić
Uz video snimak koji predstavlja proces stvaranja odeće, Biljana Tipsarević nas je na Instagramu obavestila da uskoro stiže nova kolekcija.

Biljana Tipsarević poznata je u svetu mode po svojim nesvakidašnjim i vrlo sofisticiranim komadima. Još od njene prve kolekcije njene haljine postale su broj jedan na domaćoj sceni. Naše poznate dame su ih odmah uvrstile u svoje omiljene i na taj način odale zasluge Biljani koja ih svakom novom kolekcijom iznova oduševi.

Ovoga puta, Biljana je na svom Instagram nalogu najavila svoju novu kolekciju kojom nam je još jednom stavila do znanja koliko je talentovana za ovaj posao.

Jedna od naših najpoznatijih modnih kreatorki i ovaj put nas je oduševila i ostavila da sačekamo novu kolekciju koju priprema. Na snimku se vidi pripremni proces kolekcije, kao i Biljana koja je posebnu pažnju posvetila jednoj posebnoj beloj haljini. Osim pripreme materijala, na snimku imamo priliku da vidimo kreatorku koja na svoju haljinu prišiva završne detalje: dva velika roze cveta koja haljini daju novi izgled.

Biljanin pobednički osmeh na licu govori nam tako mnogo toga, a između ostalog da će nova kolekcija biti savršena!

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nastavite da čitate