1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Novak Đoković još jednom...

Novak Đoković još jednom je pokazao da je otac za primer

27. март 2023.

| Miljana Momirović
Svi su bili oduševljeni koliko je njegov sin lepo vaspitan.

Kada god mu prilika i slobodno vreme to dozvoljavaju Novak Đoković otac je kakvog svako dete samo poželeti može. Požrtvovan je, nežan i brižan.

Novak Đoković još jednom je pokazao da je otac za primer

Tokom priprema za mečeve, vrlo je fokusiran na treninge, jačanje snage, usavršavanje veština i tehnika, i na razgovore sa trenerom i psihologom. U tim danima nema mnogo vremena da se posveti porodici ali koristi svaki trenutak da bude sa njima.

Kada god „uhvati“ slobodno vreme, daje sve od sebe ne bi li bio najbolji tata, pa i suprug na svetu. Njegov sin Stefan, ćerkica Tara i supruga Jelena su njegov razlog za širok osmeh, te dane rezervisane za odmor posvećuje isključivo njima.

Upravo sada je ono vreme kada Novak odmara između turnira. Pre nego što nastavi sa pripremama, on je odlučio da sa porodicom doputuje u Beograd. Novaku ovde žive roditelji ali i najmlađi brat Đorđe koji je pre samo nekoliko dana postao otac sina Aleksandra.

Novak je prisustvovao slavlju povodom rođenja bratanca ali uprkos svim zanimljivostima sa pomenute večeri, najveću pažnju medija i javnosti privukao je Novakov snimak sa sinom Stefanom. On je narednog dana svog prvenca odveo na košarkašku utakmicu Partizana i Olimpijakosa, gde su zajedno sa prijateljima posmatrali utakmicu.

Kamere su zabeležile koliko je Stefan lepo vaspitan dečak. Pozdravljajući navijače crno-belih, teniser koji je inače obožavalac kluba Crvena Zvezda, dao je divan primer svom nasledniku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Mediji su ispratili celokupno družene oca i sina u loži te večeri. Mnogi su bili oduševljeni što su se pojavili zajedno i komentarisali su da je Novak otac za primer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Izvor slike: Giorgio Perottino/Stringer/GettyImagesPlus