1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ishrana Jelene Gavrilović garantuje...

Ishrana Jelene Gavrilović garantuje dobru liniju

28. март 2023.

| Jovana Jevtić
Ishrana Jelene Gavrilović nije za svakoga, ali, onaj ko jednom započne sa njom i istraje u tome, sigurno će imati odlične rezultate. 

Jelena Gavrilović je jedna od najvitkijih srpskih glumica. U javnosti se uvek pojavljuje u modernim odevnim kombinacijama koje ističu njenu figuru. Međutim, za takvu liniju potrebna je volja i disciplina. Ishrana Jelene Gavrilović nije za svakoga, odnosno, ne može je svako izdržati. Ali, onaj ko jednom započne sa njom i istraje u tome, sigurno će imati odlične rezultate.

Kakva je ishrana Jelene Gavrilović?

Jelena je jednom prilikom otkrila kako postiže da ima tako dobar izgled na kom bi joj svako pozavideo. Pre svega ona kaže da izbegava neke namirnice, ali ne i slatkiše. Tvrdi da uz trikove koje ona koristi svako može izgubiti nekoliko kilograma. Trudi se da vodi zdrav život, ali da bar jednom nedeljno da sebi oduška.

Jelena Gavrilović jede zdravu hranu: trudi se da namirnice koje unosi u organizam budu organskog porekla, a izbegava industrijski prerađenu hranu. Kada je reč o slatkišima, koje jako voli, trudi se da oni budu ili organski ili domaći. A osim toga, povremeno ima i detoksikaciju.

Ono što bi mnogima najteže palo jeste disciplina prilikom izbacivanja sledećih namirnica: brašno, šećer i so. U našem društvu mnogi su se navikli na beli hleb koji zaista veoma loše utiče na liniju. Ishrana Jelene Gavrilović podrazumeva mnogo vode u toku dana i poslednji obrok najkasnije u osam uveče.

Kako je u ishranu uvrstila mnogo voća i povrća, ona najviše voli da sprema salate sa povrćem i ribom. Jednom prilikom je rekla kako svako jutro doručkuje i taj ritual nikada ne preskače. Za nju, doručak je najvažniji obrok i tada bira zdrave namirnice, a naučila je i da je veoma bitno koje namirnice se unose u kom periodu dana.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate